Απίστευτο(ς)! “Ξαναχτύπησε” ο Χρήστος Φιοράντης με καταδρομική είσοδο στον Γαλησσά
Την τιμητική του είχε την Παρασκευή το βράδυ το χωριό του Γαλησσά ‘όπου γιόρταζε η τοπική ενορία της «Καρδίας του Ιησού» και συνδυάστηκε με γλέντι στο χωριό.
Για μία ακόμη χρονιά, ο Ναυτικός Όμιλος Γαλησσά Σύρου, ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλησσά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Άγιος Στέφανος”, ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Γαλησσά και η Τοπική Κοινότητα Γαλησσά συνδιοργάνωσαν το πανηγύρι της Ιεράς Καρδίας του Ιησού, στην ενορία του χωριού.
 
 
Μπορεί ο καιρός να μην ήταν σύμμαχος καθώς οι υπεύθυνοι του Πανηγυριού… κυριολεκτικά δεν έβαλαν τα χέρια τους στην φωτιά, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιήσουν το έθιμο της “Φλεγόμενης Καρδιάς”, όπου πραγματοποιείται το άναμμα μιας μεγάλης καρδίας και τριών σταυρών σε ύψωμα απέναντι από την εκκλησία.
 
Ωστόσο κανέναν δεν τον πτόησε καθώς το γλέντι περιλάμβανε…Χρήστο Φιοράντη και την ομάδα του!
 
Παραδοσιακό χρώμα έδωσε και ο Επιμορφωτικός Φιλοτεχνικός Σύλλογος “Ο Φοίνικας Σύρου” όπου παιδικό τμήμα χόρεψε έξι παραδοσιακούς χορούς.
 
 
Οι Πρόεδροι του Πολιτιστικού συλλόγου και της τοπικής κοινότητας αντίστοιχα, ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκόμενους για την υποστήριξη που έδειξαν και σε αυτή την εκδήλωση.
Όμως κάτι έλειπε και το γλέντι δεν έλεγε να ξεκινήσει, χωρίς την παρουσία του Χρήστου Φιοράντη, του γνωστού τραγουδιστή από την Τήνο για τις πρωτοποριακές εισόδους του!
 
Και εκεί που όλοι περίμεναν το Χρήστο Φιοράντη να εμφανιστεί από την σκηνή, τελικά ήρθε με νέα πρωτότυπη είσοδο, Πάνω σε μπουλντόζα, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους με το στόμα ανοικτό… ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους, βάζοντας “φωτιά” στη βραδιά και ξεσηκώνοντας το κοινό που είχε ήδη ενθουσιαστεί από την εμφάνιση του τραγουδιστή.
Το κέφι και η καλή διάθεση κρατήθηκαν αμείωτα μέχρι το τέλος του γλεντιού έως τις πρώτες πρωινές ώρες ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου.
Δείτε το βίντεο του Cyclades24.gr

 

iera_kardia_galissa (1) iera_kardia_galissa (2) iera_kardia_galissa (3) iera_kardia_galissa (4) iera_kardia_galissa (5) iera_kardia_galissa (6) iera_kardia_galissa (7) iera_kardia_galissa (8) iera_kardia_galissa (9) iera_kardia_galissa (10) iera_kardia_galissa (11) iera_kardia_galissa (12) iera_kardia_galissa (13) iera_kardia_galissa (14) iera_kardia_galissa (15) iera_kardia_galissa (16) iera_kardia_galissa (17) iera_kardia_galissa (18) iera_kardia_galissa (19) iera_kardia_galissa (20) iera_kardia_galissa (21) iera_kardia_galissa (22) iera_kardia_galissa (23) iera_kardia_galissa (24) iera_kardia_galissa (25) iera_kardia_galissa (26) iera_kardia_galissa (27)

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here