Τα χαμογελαστά κορίτσια σας περιμένουν στο κιόσκι του LG AegeanBall Festival

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμπληρώσει τις σχετικές αιτήσεις και να καταθέσει το χρηματικό ποσό εγγραφής - Δείτε τις ώρες λειτουργίας

LG Aegean Ball Festival, κιόσκι, Πλατεία Μιαούλη

Τα χαμογελαστά κορίτσια σας περιμένουν στο κιόσκι του LG AegeanBall Festival

Η έννοια του εθελοντισμού συνδέεται με την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά. Ο εθελοντισμός εκφράζεται με πολλούς τρόπους, ο καθένας από αυτούς με τη δική του φυσιογνωμία και μέθοδο δράσης.

Στο νησί μας, η έννοια του εθελοντισμού αρχίζει και μπαίνει για τα καλά στο “πετσί” μας. Ειδικά όταν έχεις να λάβεις αυτά τα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει πιο ωραίο από τον να βλέπεις χαμογελαστούς ανθρώπους να προσφέρουν στο νησί τους. Μακριά από την καρέκλα και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή. Δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους για  το νησί, που ακούει στο όνομα Σύρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Πανταχού παρούσα η ΕΟΔ Κυκλάδων!

Το  “LG AegeanBall Festival” είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της χώρας αυτό το καλοκαίρι. Μια τεράστια διαφήμιση, για την Πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Κινητήριος μοχλός, ένας άλλος εθελοντής εμπνευστής αυτής της ιδέας, ο δικός μας Γιώργος Πρίντεζης οποίος, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, προβάλει την πατρίδα του με το καλύτερο τρόπο. Από μία συνέντευξη, ένα πανό, μια διοργάνωση μέχρι ένα καθοριστικό καλάθι τριών πόντων ή ένα εντυπωσιακό κάρφωμα.

Στην ιδέα του Γιώργου, συνοδοιπόροι και στυλοβάτες αρκετός κόσμος, οποίος βλέπεις στα μάτια του Γιώργου οτι πρέπει να τον ακολουθήσουν. Να τον βοηθήσουν, για να απολαύσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πενήντα εθελοντές μέχρι στιγμής, δέκα πέντε μέρες πριν την μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, ζουν στιγμές 3χ3.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  LG AegeanBall Festival: Τζάμπολ με μπάσκετ και συνέντευξη Τύπου!

Οι μικρές εθελόντριες, έχουν αρχίσει ήδη τον δικό τους αγώνα στην πλατεία Μιαούλη. Παρόλο ότι είναι νέες, ωραίες χαμογελαστές, βρίσκονται επί καθημερινής βάσεως στην στο περίπτερο της διοργάνωσης, αγνοώντας τις βόλτες και τα μπάνια του καλοκαιριού. Κορίτσια νεαρά που έβαλαν φέτος το καλοκαίρι στόχο… το  “LG AegeanBall Festival”.

Στο πλαίσιο του LG AegeanBall Festival”, της μεγάλης αθλητικής, τουριστικής και φιλανθρωπικής διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο από την Τετάρτη 13 έως και την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016, θα θέλαμε να ενημερώσουμε του δημότες, κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας ότι λειτουργεί περίπτερο στην Πλατεία Μιαούλη, έμπροσθεν της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμπληρώσει τις σχετικές αιτήσεις και να καταθέσει το χρηματικό ποσό της εγγραφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΝΟ Σύρου: Ενημέρωση για τα αγωνιστικά δελτία κολύμβησης

Το περίπτερο του “LG AegeanBall Festival” θα λειτουργεί έως την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών.

Ώρες λειτουργίας περιπτέρου:

 

Καθημερινά: 11:30 – 13:30, 19:00 – 21:30