Ερμούπολη: Στην… αναμονή για τις θερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου δεν έχει αποφανθεί ακόμα επί της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου-Ερμούπολης

Ερμούπολη: Στην… αναμονή για τις θερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ήταν να ξεκινήσει η εφαρμογή τους στις 15 Ιουνίου, μεταφέρθηκαν την 1η Ιουλίου, ωστόσο έχουμε φτάσει 12 Ιουλίου και ακόμη αγνοούνται…

Ο λόγος για τις θερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ίσχυαν φέτος στο κέντρο της Ερμούπολης.

Για το θέμα κατέθεσε ερώτηση στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο σύμβουλος της μειοψηφίας Γιάννης Βρούτσης.

Όπως ενημέρωσε η Δημοτική Αρχή, ο λόγος που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η εφαρμογή τους είναι γιατί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου δεν έχει ακόμη αποφανθεί επί της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι θερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πέρασαν τον έλεγχο νομιμότητας και αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην Επιτροπή Τεχνικού Ελέγχου, με το πόρισμα να αναμένεται τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Έτοιμη η μελέτη ανάπλασης της Πλατείας Παπάγου στην Ερμούπολη

Στην Αποκεντρωμένη “κόλλησαν” και οι δημοτικές τουαλέτες της οδού Ανάφης

Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Παύλος Χρυσαφίδης κατέθεσε ερώτημα για τις δημοτικές τουαλέτες της οδού Ανάφης οι οποίες παρότι η επισκευή έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό, δεν έχουν ανοίξει.

Στην απάντησή του ο αντιδήμαρχος οικονομικών Γιώργος Παπαμανώλης ανέφερε πως εδώ κα περίπου 40 μέρες βρίσκεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου για έλεγχο η σύμβαση καθαριότητας εσωτερικών χώρων στην οποία υπάγονται και οι τουαλέτες της οδού Ανάφης.

Την προσεχή Δευτέρα το ΑΤΜ στον Φοίνικα

Ο κ. Χρυσαφίδης κατέθεσε ερώτηση και για την τοποθέτηση ΑΤΜ στην περιοχή του Φοίνικα.

Όπωε ενημέρωσε ο κ. Αθανασίου, αυτές τις μέρες γίνεται η τοποθέτηση ΑΤΜ της Eurobank στο χώρο του Σούπερ Μάρκετ στην παραλία, το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική λειτουργία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου από την προσεχή Δευτέρα 18 Ιουλίου θα είναι στη διάθεση κατοίκων και επισκεπτών.