Έκθεση Μ. Μακρουλάκη και Αχ. Δρούγκα στην Έπαυλη Τσιροπινά

Μία συνάντηση δύο σπουδαίων ζωγράφων στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100 χρόνια της Έπαυλης Τσιροπινά

Έκθεση Μ. Μακρουλάκη και Αχ. Δρούγκα στην Έπαυλη Τσιροπινά

Μία πολύ σημαντική εικαστική έκθεση, από τις κορυφαίες των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, φιλοξενείται από χθες στην Έπαυλη Τσιροπινά της Ποσειδωνίας.

Δύο σημαντικοί ζωγράφοι, ο Μιχάλης Μακρουλάκης και ο Αχιλλέας Δρούγκας, συναντήθηκαν καλλιτεχνικά για δεύτερη φορά (το είχαν ξανακάνει πριν από 16 χρόνια), στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100 χρόνια της Έπαυλης Τσιροπινά στην Ποσειδωνία.

Τα εγκαίνια της πολυαναμενόμενης αυτής έκθεσης ζωγραφικής με θέμα “Διαδρομές σε νέα μονοπάτια”, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, παρουσία πλήθους κόσμου, αλλά και σημαντικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού χώρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2016

Εκ μέρους του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης απηύθυναν χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Θωμαή Μενδρινού, ο υπεύθυνος της Επιτροπής Εικαστικών του Δήμου Γιώργος Αλτουβάς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ποσειδωνίας Δημήτρης Νταλαχάνης.

Και οι τρεις έπλεξαν το εγκώμιο των δύο ζωγράφων και τους ευχαρίστησαν για την τιμή που κάνουν στη Σύρο με αυτή τους την έκθεση, αλλά και άλλες που έχουν πραγματοποιήσει στο παρελθόν, καθώς και για την συνολική τους προσφορά στα εικαστικά δρώμενα της Σύρου.

Η μεγάλη αυτή έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά 10:00-14:00 (εκτός Τετάρτης και Κυριακής) και 19:00-22:00 (εκτός Τετάρτης).

ekthesi-makroulakis-drougkas3 ekthesi-makroulakis-drougkas2 ekthesi-makroulakis-drougkas1 ekthesi-makroulakis-drougkas

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here