Μύκονος: «Ρεζερβέ» το Nammos για τους χίλιους καλεσμένους στο πάρτι της οικογένειας Ζέιν

Μύκονος: «Ρεζερβέ» το Nammos για τους χίλιους καλεσμένους στο πάρτι της οικογένειας Ζέιν

Το γνωστό εστιατόριο από τις 3 και μετά θα κλείσει προκειμένου να ετοιμαστούν ολα για το ετήσιο πάρτι της Ράνα Ζέιν

Δεκάδες θαλαμηγοί έχουν κατακλύσει το μικροσκοπικό κόλπο της Ψαρού στη Μύκονο ενώ το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα μέρη του νησιού όπως στον Ορνό αφού σήμερα το βράδυ πάνω από 1.000 άτομα θα δώσουν το «παρών» στο πάρτυ της Ράνα Ζέιν. Ένα πάρτι που έρχεται λίγες ώρες μετά το γάμο της χρονιάς που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής στη Λιά ανάμεσα στον Καρίμ Αλ Σιάτι και την Άννα Μπεατρίς Μπάρος.Οι συνήθεις θαμώνες του Nammos αντίκρισαν σήμερα το πρωί κάτι πολύ διαφορετικό από τη συνήθη εικόνα που παρουσιάζει το πιο διάσημο sea side εστιατόριο της Μυκονου.

Οι ξαπλώστρες είχαν τοποθετηθεί πάνω στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που ετοιμάζεται από το βράδυ της Παρασκευής για το σημερινό πάρτι και είχαν σαν φόντο τη σκηνή που θα φιλοξενήσει την guest star της βραδιάς Έλενα Παπαρίζου.

Ηχήρα ονόματα του επιχειρηματικού και του εφοπλιστικού χώρου αναμένεται να δώσουν το παρών απόψε το βράδυ στο ετήσιο κάλεσμα της κυρίας Ζέιν. Ανάμεσά τους η κυρία Μαριάννα Λάτση, μέλη των οικογενειών Μαρτίνου, Λαιμού, Χανδρή κ.α.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά καθώς ειναι γνωστό ότι η οικογένεια Ζέιν διατηρεί χαμηλό προφίλ και αποφεύγει την άσκοπη δημοσιότητα.

Ο σύζυγος της Ράνα, Ριάντ Ζέιν είναι ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρείας και μαζί με την οικογένειά του είναι χρόνια έγκατεστημένος στην Ελλάδα. Ο γάμος της κόρης τους Ταμάρα πέρσι το καλοκαίρι θεωρήθηκε από πολλούς ως ο γάμος της δεκαετίας με κόστος που ξεπέρασε τα 3 εκατ. ευρώ και με τρεις βραδιές που έμειναν χαραγμένες για πάντα στην μνήμη των καλεσμένων.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here