Μια Καλλονή στην Σύρο!

Μια Καλλονή στην Σύρο!

Η πανέμορφη νεαρή Μαρία Τσαγκαράκη, από το Μοχό Ηρακλείου έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το έντονο ταμπεραμέντο της και την αψεγάδιαστη ομορφιά της.
Μις Κρήτη 2009 , Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2010 και Miss Globe Cosmopolitan 2011 είναι μερικοί από τους τίτλους που έχει στο ενεργητικό της ως μοντέλο ενώ παράλληλα συμμετέχει σε διαφημίσεις και editorial σε Ινδία, Μογγολία, Ελλάδα και Ευρώπη.
 Η γοητευτική Μαρία βρέθηκε στην Σύρο για την φωτογράφιση, ενός Ελληνικού λικέρ μαστίχα FOS Greek Mastiha, που παρασκευάζεται στην Χιο και εξάγεται στην Αμερική ,από το Ambrosia Group και φυσικά η παρουσία της δεν θα μπορούσε να γίνει απαρατήρητη.
Η Μαρια Τσαγκαρακη είναι το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας .Την φωτογράφιση ,έκανε ένας από τους κορυφαίους, Έλληνες, φωτογράφους ,ο Νίκος Ρέσκος, με την ομάδα του και την συριανή στυλίστρια ,Ίρις Λεονταρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Όταν το μεράκι της ερασιτεχνικής δημιουργίας συναντά την αγάπη για τη θεατρική τέχνη

Τα ρούχα της Φωτογράφισης ήταν από το κατάστημα ,Lousou Fashion Concept  Store.Πρόκειται για μια σημαντική διαφήμιση για τη Σύρο, γιατί, οι εικόνες του νησιού μας, είναι πλαισιωμένες από τη πανέμορφη Μαρια Τσαγκαρακη και θα κυκλοφορήσουν στην Αμερική .

Εμείς οι θα μπορούμε να τις θαυμάσουμε, μέσα από τη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/FosSpirits/

Αξίζει να σημειωθεί το νησί μας επιλέχτηκε, απο τους ιδιότητες, του Ambrosia Group, Pierre Economacos και Γιώργο Ζεριτη οι οποίοι είναι λάτρεις της Σύρου.

 

tsagaraki