βίλα παπανντωνίου

Σύρος: Τα λεφτά στο εξωτερικό και το όνομα της εταιρίας που αγόρασε την βίλα του Γιάννου Παπαντωνίου!
Μετά την αποκλειστική πληροφορία της πώλησης της βίλας του Γιάννου Παπαντωνίου, έρχονται να προστεθούν στο ρεπορτάζ του Cyclades24 νέες καυτές αποκαλύψεις.
 
Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης; Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Cyclades24.gr πρόκειται για κάποιον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία οποίος βρίσκεται στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά λόγω της μεγάλης απόστασης, τα διαδικαστικά ανέλαβε ο αδελφό του, οποίος διατηρεί εταιρεία στο Μαρούσι.
Τα συνεργεία των εργολάβων που δουλεύουν στην βίλα βρίσκονται σε εγρήγορση. ενώ ο αδελφός του ιδιοκτήτη βρίσκεται στο νησί για τα τελευταία διαδικαστικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η βίλα θα προορίζεται για την ενοικίαση VIP προσώπων. Η Aegean Blue Dream είναι η εταιρία που βρίσκεται πίσω από το όνομα του Ελληνοαμερικάνου επιχειρηματία.
 
Ο επιχειρηματικός κλάδος, αναφέρεται για ένα σπουδαίο επιχειρηματία , οποίος από μικρό παιδί βρίσκεται στην Αμερική και θέλησε σε αυτό το σημείο να κάνει μια επένδυση στα νησιά των Κυκλάδων. Φυσικά οι αγορές του επιχειρηματία δεν σταματούν στην Σύρο, καθώς σκέφτεται να επεκταθεί με νέες αγορές σπιτιών σε Μύκονο, Σαντορίνη και Πάρο!
 
 
Μετά από αρκετούς μήνες διαπραγματεύσεων η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου κα. Κουράκου, στην οποία άνηκε η βίλα, συμφώνησε τελικά να μειώσουν την τιμή. Από 1.800.000 ευρώ που έγραφε το πωλητήριο τελικά, δόθηκε μισοτιμής, κάτι παραπάνω από 1.000.000 ευρώ με τον όρο τα χρήματα να βγουν σε τράπεζα του εξωτερικού και συγκεκριμένα στην Γαλλία σε δύο δόσεις!
Οι εργασίες διαμόρφωσης της βίλας συνεχίζονται επι καθημερινής βάσης. Φτάνει τώρα να δούμε πως θα διαμορφωθεί ο περιβάλλοντα χώρος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here