Στο στόχαστρο του Α.Ο.Σ βρίσκεται ο Γιώργος Ρούσσος

1
Ρούσσος, Βαρθαλίτης, Α.Ο.Σ
 

Στο στόχαστρο του Α.Ο.Σ βρίσκεται ο Γιώργος Ρούσσος

 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο προπονητής του Αίαντα Σύρου Γιώργος Ρούσσος βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα του Α.Ο Σύρου κάτι που μέχρι την Παρασκευή θα έχει ξεκαθαρίσει.
 
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν το κ. Ρούσσο να διαπραγματεύεται με την ομάδα του Γιώργου Φώσκολου, ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε κάποιες εκπλήξεις στο τεχνικό του επιτελίο.
Όπως σας είχαμε τονίσει εδώ και πολύ καιρό και την ημέρα παραίτησης του Μάκη Βαρθαλίτη, Γιώργος Ρούσσος και Ηλίας Ξενικάκης βρίσκονταν ψηλά στην λίστα των υποψηφίων για να αναλάβουν τη θέση του προπονητή στην ομάδα του Α.Ο Σύρου.
 
Ο Γιώργος Ρούσσος με τα ως τώρα δεδομένα δείχνει να έχει το πλεονέκτημα, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν στο πλάνο το οποίο έχει καταθέσει, ωστόσο κάποιοι παράγοντες δείχνουν να έχουν κάποιες μικρές ενστάσεις ως προς τις απαιτήσεις οι οποίες δεν έιναι τόσο στο οικονομικό κομμάτι αλλα ως προς τους συνεργάτες που θα τον ακολουθήσουν.
Στο σημερινό πρώτο Δ.Σ, αναμένεται η νέα διοίκηση να συγκροτηθεί σε σώμα και στη συνέχεια η κουβέντα θα πάει στον προπονητή, όπου και θα αποφασιστεί σύσσωμα από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός.
Σύμφωνα με πληροφορίες , Όλοι φαίνεται να αποδέχονται τον Ρούσσο και να θεωρούν πως είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για την θέση αυτή, ενώ μεγάλο ερωτηματικό αποτελούν οι προθέσεις του Μάκη Βαρθαλίτη,  που έχει προτείνει ο Ρούσσος ως τον καταλληλότερο συνεργάτη του. Κάτι που δεν αποκλείεται να τον φέρει ξανά στο Α.Ο.Σ.
Αναμένουμε την επίσημη θέση του Α.Ο.Σύρου.
loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here