Σε συναγερμό οι αρχές για την εξαφάνιση της μικρής Μαρίας Πρίντεζη

Σε συναγερμό οι αρχές για την εξαφάνιση της μικρής Μαρίας Πρίντεζη

Σε συναγερμό βρίσκονται αστυνομία και η οργάνωση Το Χαμόγελο του Παιδιού μετά την εξαφάνιση ενός κοριτσιού 3,5 ετών, της Μαρίας, στην περιοχή του Σκαραμαγκά.

Όπως λέει ο πατέρας του κοριτσιού, «το παιδί βρισκόταν σε ένα νεκροταφείο αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Σχιστού, μαζί με εμάς και έπαιζε με τον αδερφό του. Ξαφνικά εξαφανίστηκε»

«Ξαφνικά και ενώ τα βλέπαμε να παίζουν μαζί με άλλα παιδάκια, μέσα σε δευτερόλεπτα αφαιρεθήκαμε, γιατί κάτι συζητούσαμε και η μπέμπα εξαφανίστηκε. Έχουμε τρελαθεί… Πήραμε την Αστυνομία, το Χαμόγελο του Παιδιού, όλοι είναι εδώ σαρώνουν την περιοχή. Προσευχόμαστε να βρούμε το κοριτσάκι μας, βοηθήστε μας» συμπλήρωσε ο πατέρας της μικρής Μαρίας, Αντώνης Πρίντεζης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Οι ειδικοί προειδοποιούν: Θέμα χρόνου να έρθει ο κοροναϊός στην Ελλάδα

Ο πατέρας του κοριτσιού κάνει δραματική έκκληση σε οποιονδήποτε μπορεί να δώσει πληροφορίες για την εξαφάνιση. «Η Μαρία φορούσε ροζ αμάνικο μπλουζάκι, ροζ παντελόνι και ροζ παπούτσια».

Επίσης μπορεί  να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

goneis koritsaki


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here