Προσεχώς εξελίξεις για την Πολεοδομική Μελέτη Ερμούπολης

Εξελίξεις αναμένονται το προσεχές διάστημα για ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που αφορούν τη Σύρο, την Πολεοδομική Μελέτη Ερμούπολης.

Ένα ζήτημα που απασχολεί το νησί εδώ και περίπου 15 χρόνια και έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις όποιες αναπτυξιακές προοπτικές της Ερμούπολης, φαίνεται ότι θα… ξεκολλήσει το προσεχές διάστημα.

Στη σημερινή συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε την δαπάνη προκειμένου κλιμάκιο του Δήμου να μεταβεί στης Μυτιλήνη για σειρά επαφών με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου ώστε το ζήτημα να μπει στην τελική ευθεία και να εκδοθεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.

Συγκεκριμένα, στη Μυτιλήνη θα μεταβούν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σταύρος Γουσγουνέλης, ο προϊστάμενος της υπηρεσίας κ. Καρακατσάνης και τρεις μηχανικοί των Τεχνικών Υπηρεσιών.

“Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε θετική εξέλιξη”ανέφερε ο κ. Γουσγουνέλης, ο οποίος απαντώντας σε ερώτημα της Μαρίας Καζαντζάκη είπε πως “οι παρατηρήσεις που μας έγιναν τον περασμένο Φεβρουάριο από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου έχουν διορθωθεί”.

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ανδρέας Γιαλόγλου, λέγοντας: “Να επικεντρωθούμε και να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για την ολοκλήρωση αυτού του ζητήματος. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη θετική συγκυρία και να δοθεί λύση σ’ αυτό το τόσο σοβαρό θέμα”.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here