Καλωσόρισμα-μαχαιριά Λεονταρίτη σε Καμμένο

Με μία ανακοίνωση σε ειρωνικό ύφος ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων ασκεί δριμύτατη κριτική για την αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά

Λεονταρίτης Γιώργος, Δήμος Σύρου-Ερμούπολης

Καλωσόρισμα-μαχαιριά Λεονταρίτη σε Καμμένο

Αίσθηση προκαλεί η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης για την επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στη Σύρο, με αφορμή την υπογραφή του συμφώνου συναντίληψης για το στρατόπεδο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Με μία ανακοίνωση σε ειρωνικό ύφος, ο κ. Λεονταρίτης ασκεί δριμύτατη κριτική στον κ. Καμμένο και την κυβέρνηση για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στην 2η ομάδα νησιών από την 1η Ιουνίου, ανάμεσά τους και η Σύρος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο αντιπεριφερειάρχης δεν έδωσε το παρών στην εκδήλωση, καθώ βρίσκεται εκτός Σύρου. Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην Αθήνα όπου το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απονείμει τα αριστεία στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε εκδήλωση που θα γίνει στο Ίδρυμα Ωνάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Εκλογές Επιμελητηρίου Κυκλάδων: Υποψήφιοι & Οδηγίες για την Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

Δείτε αναλυτικά το ιδιαίτερο… καλωσόρισμα του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στον Υπουργό Άμυνας:

Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου στη Σύρο, ο Αντιπεριφέρειάρχης Κυκλάδων προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Καλωσορίζω στη Σύρο και στα νησιά του Ν. Αιγαίου τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο. Τον Υπουργό, ο οποίος ήταν ο πρώτος που είχε αντιδράσει σθεναρά ενάντια σ’ αυτούς που επεξεργάζοντο την αύξηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. για τα νησιά του Αιγαίου, τότε αλλά και μεταγενέστερα, εντός και εκτός Κοινοβουλίου, δηλώνοντας ότι το μέτρο αυτό «δε θα περάσει, γιατί είναι ολέθριο και καταστροφικό για τους νησιώτες και την ανάπτυξη των νησιών.

Τον ευχαριστώ λοιπόν και εκ μέρους όλων των υπερήφανων νησιωτών, που τηρώντας τη δέσμευσή του απέναντί τους, αγωνίστηκε σθεναρά και απέτρεψε την αύξηση των συντελεστών Φ.Π.Α.

Λυπάμαι πολύ που «ανειλημμένες υποχρεώσεις» δε μου επιτρέπουν να βρίσκομαι στη Σύρο και να του εκφράσω από κοντά τις ευχαριστίες μου.

Όσον αφορά το αντικείμενο της σημερινής επίσκεψής του στο νησί της Σύρου, δε θα κάνω το παραμικρό σχόλιο, προτού τοποθετηθούν δημόσια και επισήμως οι άμεσα εμπλεκόμενοι και οι έχοντες άμεσα ενδιαφέρον από τα αποτελέσματα, Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και οι φορείς της Σύρου».