γραφείο συνοικεσίων, sites γνωριμιών, συνοικέσια,γάμος,σχέση, ζευγάρια, Άνδρας,γυναίκα,συντροφιά,συνοικέσια, γνωριμία γάμου, σοβαρή σχέση, συμβίωση, σχέση ζωής, γάμος, σχέση, σύντροφος, ζωή, όνειρο, οικογενειακές αξίες, ψάχνω για άντρα, ψάχνω για γυναίκα, gnorimia gamou, sobari sxesi, simbiosi, gamos, sintrofos, zoi, sizigos, ellada, europi, ameriki, kipros, kanadas, synoikesia, traditional matchmaking, matchmaking, matchmaking office, matchmaking agency, dream life, life, partner, ideal partner, marriage, long term relationship, serious relationship, relationship, connect lives, dreams, happiness, spouse, wife, men, women, plan the future, looking for male, looking for female, matchmaking, dating, personals, relationships, love, science of love, stages of love, attraction, flirting, flirt, beauty, attracted, attract, fancy, fancying, love at first sight, fall in love, relationship, Έρως

Η πρώτη επίσημη γνωριμία… με το γραφείο συνοικεσίων στην Σύρο!

Και το όνομα αυτού… ”ΕΡΩΣ”. Το πρώτο γραφείο συνοικεσίων στην Σύρο άνοιξε και σας περιμένει στην Οδό Σταματίου Πρωίου 53.
 
Στον συναισθηματικό τομέα φαίνεται πως ακόμη και οι πλούσιοι, έξυπνοι και πετυχημένοι εργένηδες που ζουν και εργάζονται εκεί που χτυπά η «καρδιά» της παγκόσμιας τεχνολογίας χρειάζονται βοήθεια.
Τη βοήθεια αυτή ανέλαβε να προσφέρει ένα «γραφείο συνοικεσίων» με έδρα την Σύρο με εχεμύθεια, σεβασμό προς τον πελάτη εμπειρία και τιμές…διαφορετικές!
 
Στις σύγχρονες και πολιτισμένες κοινωνίες, τα γραφεία συνοικεσίων έχουν καταλάβει τη δική τους θέση ως ενδιάμεσοι για τη σύναψη γάμου. Αν και συχνά τα εν λόγω γραφεία γνωριμιών αποτελούν αντικείμενο χλευασμού, η πορεία τους, όχι μόνο στην ελληνική αλλά και τη διεθνή πραγματικότητα, είναι σταθερή αλλά και ακμάζουσα.
 
Με τη λέξη “συνοικέσιο” τι σας έρχεται στο μυαλό; Αν ακόμα η πρώτη εικόνα είναι η Γεωργία Βασιλειάδου με τις θρυλικές κανάτες ή αγγελίες του τύπου «κύριος 50 ετών ζητά κοπέλα 20 ετών για σοβαρή σχέση, δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις», ή ακόμα και σκηνές από το «ραντεβού στα τυφλά», τότε έχετε πέσει έξω!
Τα γραφεία συνοικεσίων και γνωριμιών – τα νόμιμα, που δεν έχουν σχέσεις με “γραφεία” που άλλα υπόσχονται και άλλα συναντά ο πελάτης – υπάρχουν και βασιλεύουν και μάλιστα παίρνουν … τη ρεβάνς!
 
Πόσες φορές σε μια γυναικοπαρέα δεν υπάρχει η «προξενήτρα», που έχει το ένστικτο να φέρει σε επαφή δυο μοναχικά άτομα; Μια φίλη της και έναν γνωστό της που ίσως θα ταίριαζαν λόγω της ιδιοσυγκρασίας τους…
 
Μια αυθαίρετη γνωριμία, μπορεί να υπάρξει οπουδήποτε, αλλά διακατέχεται αρχικά από ενθουσιασμό. Συνήθως η ύπαρξή του, μας εμποδίζει να «ζυγίσουμε» αντικειμενικά μια γνωριμία, σε αντίθεση με το Γραφείο Γνωριμιών, στο οποίο οι επαφές γίνονται σύμφωνα με τα «θέλω» μας. Φυσικά, δεν αναλαμβάνει μόνο περιπτώσεις γάμου, αλλά και άτομο με στόχο την Συμβίωση ή την απλή Σοβαρή Σχέση.
 
Αυτό το ρόλο έχει και η νέα επιχείρηση που άνοιξε τις πόρτες της, με έδρα την Ερμούπολη της Σύρου.
 
Το γραφείο συνοικεσίων ”ΕΡΩΣ”  χρησιμοποιεί την εμπειρία του, την εχεμύθεια του, για να φέρουν σε επαφή, για έναν καφέ, δυο άγνωστα πρόσωπα που αναζητούν μια σοβαρή γνωριμία με τις βασικές προϋποθέσεις.
 
Το γραφείο συνοικεσίων ”ΕΡΩΣ” με αριθμό λειτουργίας 138915738000 , είναι έτοιμο να υποδεχτεί άντρες και γυναίκες από την Σύρο, τις Κυκλάδες και την υπόλοιπη Ελλάδα.
 
Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6984527177 και 22810-88409.
 
Οδός Σταματίου Πρωίου 53

Το πρώτο γραφείο συνοικεσίων στην Σύρο άνοιξε και σας περιμένει στην Οδό Σταματίου Πρωίου 53.loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here