Φοίνικας: Παραίτηση Ρούσσου και κλίμα αβεβαιότητας

Την παραίτησή του από τον Φοίνικα, τόσο από το πόστο του προέδρου του ΤΑΑ όσο και από τη θέση του αντιπροέδρου του ερασιτέχνη, υπέβαλε ο Αντώνης Ρούσσος.

Ο “γιατρός” έκανε γνωστή την απόφασή του με ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, γνωστοποιώντας μάλιστα ότι είχε υποβάλει την παραίτησή του από τις 11 Μαΐου!

Γενικά, η στασιμότητα που επικρατεί στο στρατόπεδο του Φοίνικα, ένα και πλέον μήνα από το φινάλε μίας ονειρεμένης χρονιάς, έχει προκαλέσει ανησυχία και αβεβαιότητα για την ομάδα.

Η φετινή είναι χρονιά εκλογών για τον ερασιτέχνη και το γεγονός ότι δεν έχει ακουστεί ακόμη απολύτως τίποτα γι’ αυτό (είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη αναφορά γίνεται στην επιστολή παραίτησης του κ. Ρούσσου), ενισχύει την ανησυχία που έχει προκαλέσει η στασιμότητα…

Η ανακοίνωση παραίτησης του Αντώνη Ρούσσου:

Αγαπητοί Συμπολίτες

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την απίστευτη πορεία που είχε η ομάδα μας την χρονιά που τελείωσε και μας έκανε υπερήφανους και έκανε όλη την Ελλάδα να μιλάει για το θαύμα της Σύρου.

Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους προπονητές και πάνω απ’ όλα τους παίκτες γιατί αυτοί μας έφεραν στους τελικούς των play off και στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Επίσης να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και το Επιμελητήριο Κυκλάδων γιατί χωρίς την υλική και ηθική συμπαράστασή τους, τίποτε από αυτά που πετύχαμε δεν θα ήταν εφικτά.

Επίσης όλους τους χορηγούς μας, από τον πιο μεγάλο έως τον πιο μικρό, γιατί χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτή η ομάδα, αλλά δεν ξεχνώ και τον απλό φίλαθλο που με το διαρκείας του και με το απλό εισιτήριό του στάθηκε κοντά στην ομάδα και ιδίως στους τελικούς του Πρωταθλήματος, που έκανε όλο το Eλληνικό Volley να υποκλιθεί στην ατμόσφαιρα και στο αθλητικό πνεύμα που δημιουργείται στο νησί της Σύρου.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για το ταξίδι και το όνειρο που ζήσαμε όλοι μαζί.

Όμως, λόγοι πάνω από τη θέλησή μου με ανάγκασαν στις 11.05.2016 να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου του ΤΑΑ και του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη.

Είμαι σίγουρος ότι ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Παλιόπορτας, που τόσα πολλά του οφείλουμε σαν “Αθλητικός Όμιλος ΦΟΙΝΙΚΑΣ Σύρου”, θα δρομολογήσει το καλύτερο στις επικείμενες εκλογές του Σωματείου και στη σύνθεση του νέου ΤΑΑ και η ομάδα μας θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να μεγαλουργεί στα σαλόνια της Volley League.

Από την πλευρά μου δηλώνω ότι θα παραμείνω ένα απλός στρατιώτης της ομάδας μας, προσφέροντας στο μέτρο του δυνατού.

Με εκτίμηση,

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

π.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑΑ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here