Ρόκαραν… στην Ερμούπολη!

0

Ρόκαραν… στην Ερμούπολη!
Τριήμερο φεστιβάλ στη Σύρο για τα 15 χρόνια του Boheme del Mar

Η καρδιά του Πολιτισμού χτύπησε στην Σύρο και συγκεκριμένα στο Πολιτισμικό χώρο του Νεράιδα το οποίο φιλοξένησε ένα εντυπωσιακό τριήμερο φεστιβάλ ενόψει του εορτασμού των 15 χρόνων.

3 ημέρες χαράς και μουσικής, με φόντο το Boheme del Mar και περισσότερα από 400 ζευγάρια χεριών στον αέρα βρίσκονταν καθημερινά κατά μέσο όρο στο Κέντρο Διασκέδασης.

Ένα εκπληκτικό τριήμερο γεμάτο χαμόγελα και χορό μέχρι το πρωί, μια γιορτή που φώτισε τα βράδια όσων βρέθηκαν εκεί.
Αρκετοί ήταν και αυτοί που ταξίδεψαν στην Σύρο εντός και εκτός Ελλάδος για να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ και για συναντήσουν όλα τα αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου: μπάντες, DJs και ζογκλέρ.

Η αρχή έγινε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ με 9 μπάντες να περνούν από την Σύρο και να ανεβάζουν το κέφι στα ύψη.

Εκτός Ελέγχου, Thee Holy Strangers, Johnny Carbonaras, Σαδίκης Ντίνος, Underwater Chess, Last Rizla, Monk (gr), The Pistons, Not Enough.

Ήταν όλοι τους υπέροχοι και απολαυστικοί! Η Σύρος έδειξε μέσω δυο επιχειρηματιών και ενός Bar, ότι μπορούν να διοργανωθούν σημαντικές εκδηλώσεις για όλα τα γούστα!

Έχοντας γεμίσει όμορφες εικόνες από τις τρεις αυτές ημέρες του φεστιβάλ, η προσμονή για το επόμενο όλων όσων βρέθηκαν έχει ήδη ξεκινήσει. Φιλοδοξούμε το φεστιβάλ αυτό να γίνει θεσμός στην πόλη μας δίνοντας βήμα σε νέα παιδιά ώστε να διακριθούν και να δείξουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους.

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here