Ποιος αιρετός έχει χάσει την… μπάλα;

0Ποιος αιρετός έχει χάσει την… μπάλα;

Αρχίζουν και χάνουν κάποιοι τη…μπάλα στην δευτεροβάθμια αυτοδιοίκηση.
Φαίνεται η πολύ δημοσιότητα και οι καλές σχέσεις με επιλεγμένα τοπικά ΜΜΕ, τους κρατούν και είναι ατσαλάκωτοι…
 
Φήμες λένε οτι άνθρωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και συγκεκριμένα αιρετός προσπαθεί να παίξει… μπάλα στο δικό του γήπεδο, εξυπηρετώντας κομματικά παιχνίδια.
 
Ποιος ειναι αυτός λοιπόν, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στην μάχη ενάντια στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων; Ποιος κλείνει τα τηλέφωνα και αποφασίζει και διατάζει;
 
Μήπως να αλλάξεις άθλημα; ή ακόμα καλύτερα να αλλάξεις συντρόφους στο κόμμα γιατί θα σε πάρουν στο λαιμό τους;
 
Ωστόσο, η ΕΠΣ Κυκλάδων φαίνεται να διαχωρίζει και να εκτιμά όσους πραγματικά προσφέρουν στον κομμάτι του αθλητισμόυ και τους ευχαριστεί με ανακοίνωση τους για την προσπάθεια τους να χρηματοδοτήσουν τους αγώνες των τελικών φάσεων. Να σημειωθεί οτι φέτος η Περιφέρεια δεν έχει χρηματοδοτήσει μέχρι στιγμής το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων.
 
Διαβάστε την ανακοίνωση:
 
 
Θέλουμε να εκφράσουμε εκ των προτέρων, τις θερμές ευχαριστίες μας προς τους κ.κ. Χατζημάρκο Γεώργιο Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Λεονταρίτη Γεώργιο Αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Δαδάο Μάρκο Περιφερειακό Σύμβουλο για την προσπάθεια τους να χρηματοδοτηθούν οι διεξαγωγές των αγώνων των τελικών φάσεων (Final Four) των Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ένωσης μας παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες που επικρατούν στη Χώρα μας, αλλά κυρίως δύο συγκεκριμένων ατόμων που με στοιχεία προσπάθησαν και προσπαθούν, χρησιμοποιώντας την όποια «εξουσιαστική» τους δύναμη, να προσβάλουν τη λειτουργία της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων με το να μην είναι συνδιοργανωτής η Περιφέρεια στους συγκεκριμένους αγώνες. Οι «πολιτικές» αυτές ανήκουν στο παρελθόν. Το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας και σίγουρα τους κατοίκους τους.