Όμορφες Πασχαλινές Λαμπάδες για την ενίσχυση του Έργου των Προσκόπων Της Περιφέρειας Κυκλάδων

0

Όμορφες Πασχαλινές Λαμπάδες για την ενίσχυση του Έργου των Προσκόπων Της Περιφέρειας Κυκλάδων

Η νέα Εκλεγείσα Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης Περιφέρειας Κυκλάδων ξεκίνα τις εργασίες και την δράση της.

Σε μια εποχή που η Αλληλεγγύη, η Αγάπη, Η Συνεργασία και προπάντων η αλληλοβοήθεια ο προσκοπισμός αυτή η σύγχρονη παιδαγωγική κίνηση, ανοικτή σε όλους, χωρίς διάκριση καταγωγής, φυλής ή πίστης, η οποία έχει Όραμα, Σκοπό, Αρχές, Μέθοδο και Μέσα.

Αποστολή του Προσκοπισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι να συμβάλλει μεένα όμορφο ευχάριστο, σωστό και γεμάτο ενδιαφέροντα θέματα την διαπαιδαγώγηση των νέων με σκοπό τνη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας, και ενός καλύτερου κόσμου.

Αυτές τις πολύ όμορφες λαμπάδες τις έφτιαξαν παιδιά και εσείς μπορείτε να τις αγοράσετε βοηθώντας έτσι το ξεκίνημα μιας νέας Κοινωνικής Δράσης.

Θα τις βρείτε να τις προσφέρουν μέλη μας σε επιλεγμένα σημεία φίλων του προσκοπισμού στην Ερμουπολη.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Η Βοήθεια σας είναι πολύτιμη.

Η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης (Ε.Κ.Σ.) είναι γονείς ή κηδεμόνες μελών των Προσκοπικών Τμημάτων, παλαιοί Πρόσκοποι ή φίλοι του Προσκοπισμού και η δουλειά της είναι η ανάπτυξη. η προβολή και η υποστήριξη του Προσκοπικού Έργου.

Σκοπός της είναι η ηθική και υλική ενίσχυση της Περιφέρειας. Αποτελεί δε απαραίτητη προϋπόθεση για την καλή λειτουργία των Προσκοπικών Συστημάτων στη Περιφέρεια.

Κινεί το ενεργό ενδιαφέρον για τον Προσκοπισμό στην περιοχή μέσα στα πλαίσια της αρμοδιότητάς της.


Εξευρίσκει οικονομικούς πόρους, υλικά και χώρους για τη λειτουργία της Περιφέρειας και με κάθε τρόπο ενισχύει το προσκοπικό έργο των Συστημάτων.

Βοηθά στην εξεύρεση σημαντικών εξεχόντων προσώπων, κατάλληλων για τη μετάδοση ειδικών γνώσεων και ικανοτήτων στα μέλη των Τμημάτων των Συστημάτων.

Οργανώνει εκδηλώσεις (όπως συναντήσεις, ομιλίες, κ.ά.) γενικότερου κοινωνικού ενδιαφέροντος με ειδικούς ομιλητές, ανάλογα με το θέμα και πάντοτε στα πλαίσια του Προσκοπικού Προγράμματος.

Προσπαθεί και Συμβάλλει ενεργά στη δημιουργία, διατήρηση και προαγωγή κλίματος συνεργασίας με όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν με δημιουργικό και με πνεύμα συνεργασίας τον Προσκοπισμό και την ιδέα που εκπροσωπεί.

Βοηθά με λίγα λόγια με κοινωνικό έργο και κοινωνικές συμμετοχές και δράσεις την Προσκοπική Οικογένεια.

Περισσότερα και αναλυτικότερα σε λίγες ήμερες.

Βοηθείστε το έργο μας αγοράζοντας μια λαπμαδούλα και γνωρίστε μας.

Έλατε κοντά μας.

Παναγιώτης Κουλουμπής.
Μέλος Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Περιφέρειας Κυκλάδων, Γραμματέας και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here