ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Δείτε πόσο «σκοτώνει» την βίλα του ο Γιάννος Παπαντωνίου!

βίλα, Γιάννος Παπαντωνίου, πωλητήριο

ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Δείτε πόσο «σκοτώνει» την βίλα του ο Γιάννος Παπαντωνίου!

Τσάμπα πράμα,τρέξτε να προλάβετε ο Γιάνος Παναντωνίου τα έχει ανάγκη περνάει δύσκολές στιγμές και θέλει να πάρει την….ανάσα του  με 1.800.000 ευρώ.Έκανε και έκπτωση λέει 200.000!

Tην πολυτελή βίλα του, στα Τρία Λαγγόνια της Σύρου, ένα από τα πιο εντυπωσιακά μέρη του νησιού, αποφάσισε να πουλήσει ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Πρόκειται για ακίνητο 575 τ.μ. το οποίο, σύμφωνα με την «Real News», αναζητά νέο ιδιοκτήτη, καθώς ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου, αποφάσισαν να το «βγάλουν στο σφυρί».

Το ζεύγος τον περασμένο Νοέμβριο καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, μετατρέψιμη προς δέκα ευρώ ημερησίως, και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ ο καθένας για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» το 2009 – υπόθεση που προέκυψε από τη δημοσιοποίηση της «λίστας Λαγκάρντ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Πρόγραμμα εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού

Η εν λόγω κατοικία και το πέριξ αυτής οικόπεδο, συνολικής επιφάνειας 9.575 τ.μ., προσφέρεται για 1.800.000 ευρώ. Η τιμή θεωρείται μικρή, έχοντας προσαρμοστεί στη συρρικνωμένη κτηματομεσιτική αγορά, καθώς το 2010 η εμπορική αξία μόνο της 224 τ.μ. διώροφης κατοικίας ανερχόταν στα 2.000.000 ευρώ, όπως είχαν αναφέρει σχετικά δημοσιεύματα την περίοδο εκείνη.

Αν, τελικώς, πωληθεί, το πλήγμα θα είναι μεγάλο για ένα γνωστό γείτονα του Γιάννου Παπαντωνίου, τον Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος τυχαίνει να διαθέτει περίπου ανάλογων προδιαγραφών βίλα, λίγα μέτρα βορειότερα… 

PAPANTONIOY1A

PAPANTONIOY1

PAPANTONIOU2PAPANTONIOU3

PAPANTONIOU6PAPANTONIOU7


Σε απόσταση αναπνοή οι βίλες Παπαντωνίου - Στουρνάρα
Σε απόσταση αναπνοή οι βίλες Παπαντωνίου – Στουρνάρα