Αυτοψία του Γιώργου Μαραγκού στην ανάπλαση

1
Αυτοψία, Γιώργος Μαραγκός, ανάπλαση, Δήμος Σύρου Ερμούπολης

Αυτοψία του Γιώργου Μαραγκού στην ανάπλαση

Βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο των εργασιών και ουσιαστικά απομένουν μικρές λεπτομέρειες προκειμένου να παραδοθεί το έργο και επίσημα!
 
Η παραλία της Ερμούπολης έχει αλλάξει ριζικά και τίποτα δεν θυμίζει την παλιά άναρχη παραλιακή οδό.
 
Βρισκόμαστε στις 10 Μαρτίου και χτες το μεσημέρι λίγο μετά τις 13:00 ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σταύρο Γουσγουνέλη , το πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου κ. Δημήτρη Κοσμά, τον αντιπρόεδρο του Λιμενικού ταμείου κ. Φραγκίσκο Βακόνδιο και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δόμησης, κ. Παναγιώτη Καρακατσάνη οι οποίοι, επιθεώρησαν τις εργασίες που εκτελούνται στο παραλιακό μέτωπο και πιθανότατα έκαναν την τελευταία τους αυτοψία για να διευθετήσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες.
Να σημειωθεί οτι στην αυτοψία ήταν και το μέλος του Λιμενικού ταμείου κ.Κανάκης και ένας υπάλληλος του δήμου.
1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η αρτιότητα της κατασκευής μας ωθεί στην παρανομία. Ένα ιμιτασιόν ζευγάρι καθρέφτες για την μοτοσυκλέτα μου κοστίζει 100 ευρώ . Το εργοστασιακό τουλάχιστον το διπλάσιο. Μια γρατζουνιά 500 και πάνω. Το τελευταίο πάρκινγκ το πλήρωσα 1050 ευρω. Πόσες κλήσεις παρκαρίσματός πληρώνω με αυτά τα λεφτά; Τα τετραγωνάκια που σχεδίασαν για πάρκινγκ μοτοσυκλετών είναι πολύ μικρά αλλα κυρίως δεν έχει προβλεφθεί χώρος για ελιγμούς . Επίσης δεν υπάρχουν προστατευτικά κιγκλιδώματα που να προστατεύουν τις μοτοσυκλέτες και να αποτρέψουν το παρκάρισμα αυτοκινήτου. Με λίγα λόγια αν δεν έχεις γερανο, μοτοσικλέτα η scooter πάνω από 350 κυβικα στα τετραγωνάκια αυτα δεν παρκάρεις. Κρίμα γιατί και εμείς δημότες είμαστε , δημοτικά τελή πληρώνουμε όπως επίσης και τέλη κυκλοφορίας . Ίδια και σε ορισμένες περιπτώσεις περισσότερα των αυτοκινητιστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here