Γκιρτζίκης, ΕΠΣ Κυκλάδων,

Γκιρτζίκης: Διαψεύδω τα περί έκπτωτου Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» δημοσιευμάτων…στην ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ των κ.Φρέρη και κ.Καφτηράνη, με το κ.Φρέρη να δηλώνει ότι δημοσιεύτηκε συνέντευξη «φάντασμα» σε αθλητική ιστοσελίδα των Κυκλάδων σύμφωνα με το Sportcyclades24.gr

Η θέση του κ Φρέρη:

Μετά το χθεσινό δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας έχοντας ως «αποκλειστικότητα» δήλωση  του προέδρου της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη ο οποίος και επιβεβαίωσε την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 14.30 με τους εκπροσώπους της ΕΠΣ Κυκλάδων και την αναδημοσιεύση του συγκεκριμένου άρθρου από διάφορα πανελλήνια σε εμβέλειας αθλητικά MME, δεχθήκαμε πληθώρα τηλεφωνημάτων ως προς την εγκυρότητα και την λειτουργία της ΕΠΣ Κυκλάδων καθώς και την διεξαγωγή εκλογών σε αυτή.

Μετά από αυτό ως Πρόεδρος του Δ.Σ. ήρθα σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ σήμερα 18-2-2016 και ώρα 13:00 στον οποίο έθεσα το ερώτημα εαν έχει γνώση του δημοσιεύματος Κυκλαδίτικης ιστοσελίδας και εάν προέβει ο ίδιος στις δηλώσεις αυτές.

Ο Πρόεδρος μου επιβεβαίωσε ότι η θέση του παραμένει ουδέτερη μέχρι να αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη επί της ενστάσεως του κ. Καφτηράνη. Απόδειξη  αποτελεί η καθημερινή αλληλογραφία της ΕΠΟ με την ΕΠΣ Κυκλάδων. Ποτέ δεν μίλησε για έκπτωτους με δημοσιογράφο από Κυκλάδες.

Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και με θλίβει το γεγονός της παραπληροφόρησης από τον τοπικό «δημοσιογράφο» που προσπαθεί να δημιουργεί θέματα για λόγους συμφερόντων. Έχει παραδεχτεί άλλωστε την στήριξη του στην παράταξη του κ Καφτηράνη όμως θα μπορούσε να είναι περισσότερο προσεκτικός σε αυτά που γράφει και σε αυτά που προσπαθεί να πετύχει. Το προσωπικό του όφελος είναι εναντίον του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου το οποίο και πυροβολεί, όμως δείχνει να μην τον ενδιαφέρει.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να διαψεύσει το ανωτέρω γεγονός μπορεί να διασταυρώσει την εγκυρότητα του, όπως θα έκανε ο κάθε «τίμιος» δημοσιογράφος. Για εμάς το σημαντικότερο είναι ότι κανένα Κυκλαδίτικο Σωματείο δεν έχει κάνει ένσταση κατά της ΕΠΣ Κυκλάδων.

12735634_1217426204952906_1847647818_n

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here