Κοπή πίτας του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Σύρου

Κοπή πίτας του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Σύρου

Μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα και με κύριο χαρακτηριστικό τον απολογισμό της πλούσιας δράσης, το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης του Πίτας.

Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 31-1-2016, στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Παρευρέθηκαν οι γονείς, φίλοι των Λυκοπούλων και Ναυτοπροσκόπων, εκπρόσωποι της ΠΕ Κυκλάδων, αλλά και πλήθος παλαιών προσκόπων και φίλων του Προσκοπισμού.

 

Την εκδήλωση προλόγισε ο Αρχηγός του Συστήματος κ. Νεκτάριος Αλυφαντής, παρουσιάζοντας τους βαθμοφόρους του Συστήματος και κάνοντας μια σύντομη ανασκόπηση του 2015. Αμέσως μετά έγινε ένας σύντομος απολογισμός των δράσεων που έγιναν κατά τη χρονιά που πέρασε από τους αρχηγούς των τμημάτων, και έγιναν οι απονομές των πτυχίων σε όσα παιδιά διακρίθηκαν σε κάποια ερασιτεχνική ασχολία το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Πνευματικό Κέντρο Πανόρμου: Ξεκινά το Πολιτιστικό Οδοιπορικό Καλοκαίρι 2017

Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλειόπιτας, η οποία έκρυβε και 3 αναμνηστικά δώρα στους τυχερούς.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη συγκρότηση της νέας Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης.

Το 4ο Σύστημα Ν/Π Σύρου ευχαριστεί την Ι.Μ. Σύρου για την παραχώρηση του χώρου, τους εξωτερικούς συνεργάτες κ.κ. Ζώρζο Μανώλη, Νίκο Κοντιζά,  Κοντορουχά Έφη, κατάστημα Σίλφιον, Λίτσα Τσικουδή και Παραμάνη Αργυρένια – Φύσις Κοιραλοιφή, για την καθοριστική συμβολή τους στην πραγματοποίηση των δράσεων των τμημάτων.