Νέες ζημιές στον Απόλλωνα από την κακοκαιρία

Νέες ζημιές στον Απόλλωνα από την κακοκαιρία

Δριμεία επίθεση στη δημοτική αρχή εξαπολύει ο πρόεδρος της κοινότητας Κορωνίδας, Δημήτρης Κορρές, σχετικά με τις ζημιές που προκλήθηκαν στον Απόλλωνα με την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ένα χρόνο μετά τις καταστροφές του Φλεβάρη 2015, ο Απόλλωνας και πάλι βρέθηκε στο έλεος μιας νέας κακοκαιρίας που προκάλεσε νέες ζημιές στον ήδη κατεστραμμένο κυματοθραύστη του χωριού και όχι μόνο. Ο κ. Κορρές επιρρίπτει ευθύνες στη δημοτική αρχή Νάξου αλλά και στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τις καταστροφές του Απόλλωνα, αφού δεν φρόντισαν να δοθεί οριστική λύση στα προβλήματα της περιοχής. Αναλυτικότερα αναφέρει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Συνέβη και αυτό: Ιερείς απο τις Κυκλάδες έκλεψαν λείψανο παιδιού της εποχής της Σφαγής της Χίου

Ένα μόλις χρόνο από τις καταστροφές που υπέστη ο Απόλλωνας από την κακοκαιρία τον Φλεβάρη του 2015 και για μια ακόμη φορά τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών επιβεβαίωσαν ότι καταστροφική είναι η πολιτική και η απροκάλυπτη αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για το τόσο σοβαρό αυτό θέμα που χρόνια τώρα ταλαιπωρεί τους κατοίκους της περιοχής αλλά και συνολικά τους κατοίκους του τοπικού μας διαμερίσματος.

Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής, η κοροϊδία που έδειξε τον τελευταίο χρόνο σχετικά με τις καταστροφές στον Απόλλωνα, είχαν σαν αποτέλεσμα, με την πρώτη μεγάλη κακοκαιρία να προκληθούν και επιπλέον ζημιές στον ήδη κατεστραμμένο κυματοθραύστη αφήνοντας ακόμα περισσότερο εκτεθειμένο τον Απόλλωνα, έρμαιο της επόμενης κακοκαιρίας, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα και τις περιουσίες των κατοίκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Στρατιωτικούς γιατρούς για το καλοκαίρι ζητούν 4 νησιά των Κυκλάδων!

Περισσότερα ΕΔΩ