Αλλάζει όψη ο ξενώνας του ΕΟΤ στην είσοδο της Νάουσας Πάρου

Θα διαμορφωθεί για την φιλοξενία πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, ενώ ο κάτω όροφος θα νοικιαστεί από το Δήμο σε ιδιώτη για τη δημιουργία καταστήματος αναψυχής

0

Αλλάζει όψη ο ξενώνας του ΕΟΤ στην είσοδο της Νάουσας Πάρου

Το παλιό εμβληματικό κτήριο, στη είσοδο του οικισμού της Νάουσας, το οποίο λειτούργησε κατά τις προηγούμενες δεκαετίες ως ξενώνας του Ε.Ο.Τ. φαίνεται να αλλάζει προσεχώς όψη και χρήση.

Εγκαταλειμμένο εδώ και χρόνια, παραδομένο στη φθορά του χρόνου αλλά με προνομιακή θέα πάνω ακριβώς από την όμορφη παραλία του Μεγάλου Πιπεριού, προορίζεται σύμφωνα με πληροφορίες μας να αναστηλωθεί, να ανακαινισθεί και να αξιοποιηθεί.Συγκεκριμένα, για το ζήτημα της καλύτερης αξιοποίησης του κτηρίου είχε συσταθεί μια Επιτροπή Αξιολόγησης η οποία επεξεργάστηκε τις προτεινόμενες προτάσεις για λογαριασμό του Δήμου Πάρου.

Ικανοποιητικότερη πρόταση ως προς το συμφέρον του Δήμου και κατ΄επέκταση του δημοσίου συμφέροντος, κρίθηκε η πρόταση του Πάρκου Πάρου η οποία προβλέπει ο άνω όροφος του κτηρίου που βρίσκεται στο επίπεδο του δρόμου, να διαμορφωθεί για την φιλοξενία πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων ενώ ο κάτω όροφος να νοικιαστεί από το Δήμο σε ιδιώτη για τη δημιουργία καταστήματος αναψυχής παραμένοντας στην εκμετάλλευση του Δήμου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here