Έλεος… Άρχισαν οι βανδαλισμοί στην καινούρια παιδική χαρά στα Πευκάκια!

0
βανδαλισμοί, παιδική χαρά, Πευκάκια

Έλεος… Άρχισαν οι βανδαλισμοί στην καινούρια παιδική χαρά στα Πευκάκια!

Η παιδική χαρά της περιοχής των Πευκακίων είναι “κόσμημα” για την περιοχή, ενώ να σημειώσουμε πως αποτελεί μία παιδική χαρά που έχει κατασκευαστεί με βάση τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και έχει πιστοποιητικό καταλληλότητας.
Πριν από λίγες ημέρες εγκαινιάστηκε και πλήθος κόσμου την επισκέφτηκε με σκοπό να την γνωρίσει από κοντά. ‘Όμως βρεθήκαμε μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη όταν, άγνωστοι, βανδάλισαν την ολοκαίνουργια παιδική χαρά, προκαλώντας ζημιές.
Ασυνείδητοι οι οποίο προφανώς μπαίνουν νύχτα στην παιδική χαρά σκαρφαλώνοντας από τα κάγκελα έσπασαν τις χειρολαβές στον κεντρικό διάδρομο.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε από το Δήμο και η αστυνομία καθώς φαίνεται πως κάποιοι ανεγκέφαλοι έχουν βάλει στόχο την παιδική χαρά η οποία καθημερινά συγκεντρώνει δεκάδες παιδιά.
Ο Δήμος απευθύνει για μια ακόμα φορά έκκληση προς όλους να προστατεύουν τη δημοτική περιουσία και να καταγγέλλουν αμέσως απόπειρες φθοράς ή κλοπής της. Οι υποδομές της πόλης μας είναι περιουσία όλων μας και οφείλουμε όλοι μαζί να τη διαφυλάξουμε.
loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here