Ποιον θα προτείνουν για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου;

0
πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Μαρία Καζαντζάκη, Γιώργος Δούναβης

Ποιον θα προτείνουν για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου;

Διανύουμε εβδομάδα εντάσεων για την δημοτική αρχή μετά την αποκάλυψη του Cyclades24 για τις σχέσεις μεταξύ του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Γεώργιου Μαραγκού και της Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου κας Μαρίας Καζαντζάκη.

 

Πολλά κυκλοφόρησαν και τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε, για το τι ακριβώς έγινε πραγματικά και χάλασε αυτή συνεργασία που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ήταν επιτυχής, μέχρι να έρθει η ρήξη μεταξύ τους.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου μετά το σημερινό συμβούλιο θα αποχωρήσει από την συγκεκριμένη θέση ενώ, όπως δήλωσε θα παραμείνει στο συνδυασμό. Ωστόσο ο δήμαρχος από σήμερα προσπαθεί να βρει ισάξιο αντικαταστάτη της Μαρίας Καζαντζάκη.

Σε ποιόν θα πέσει άραγε ο κλήρος; Ποιον θα προτείνει η δημοτική αρχή προκειμένου να γίνει ο μαέστρος του δημοτικού συμβουλίου.

Οι πληροφορίες  λένε ότι επικρατέστερος για την θέση του Προέδρου θα είναι ο κ. Γιώργος Δούναβης οποίος από την θέση… του αναπληρωματικού μέσα σε λίγους μήνες βρίσκεται να είναι ένας από τους στρατιώτες του Δημάρχου. Μάλιστα αρκετές φορές ο δήμαρχος , εμπιστεύεται την γνώμη του (στρατόπεδο, παιδεία, αεροδρόμιο, συναντήσεις με τους πρέσβεις, συναντήσεις σε υπουργεία κλπ).

doubabis-maragos

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν…

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here