Καλωσόρισμα της χρονιάς με πρωτοχρονιάτικη πίτα από το ΔΙΕΚ Σύρου

0

Καλωσόρισμα της χρονιάς με πρωτοχρονιάτικη πίτα από το ΔΙΕΚ Σύρου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι του ΔΙΕΚ Σύρου. Το τμήμα Μαγειρικής ανέλαβε την προετοιμασία των εδεσμάτων και το Catering της εκδήλωσης. Σύσσωμο το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα να απολαύσουν τα εξαιρετικά εδέσματα που προετοίμασαν αποκλειστικά για τη γιορτή οι εκπαιδευόμενοι Μάγειρες, για τους οποίους αυτή η δοκιμασία ήταν μία δημιουργική πρόκληση. Τα εδέσματα ετοιμάστηκαν στην επαγγελματική κουζίνα του κ. Μπουγιούρη Κωνσταντίνου στο εστιατόριο «Ηλιοβασίλεμα» (Γαλησσά) με εκπαιδευτές τους Μάγειρες κ. Μπουγιούρη Κωνσταντίνο, κ. Πλυτά Δημήτριο και κ. Εμμανουήλ Κωσταρίδη. Οι άριστες προδιαγραφές των εργαστηρίων και η πολυετής εμπειρία των εκπαιδευτών συμβάλλουν στην επίτευξη ενός υψηλού επιπέδου κατάρτισης, γεγονός που επαληθεύτηκε και επισημάνθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους στην γιορτή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΙΕΚ.

Τα δώρα που μοιράστηκαν στους τυχερούς ήταν ευγενική χορηγία των επαγγελματιών – εκπαιδευτών του ΔΙΕΚ και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό. Η αισθητικός Ζάρπα Εύη πρόσφερε μία θεραπεία προσώπου, η αισθητικός Στεφάνου Ρένα ένα βραδινό μακιγιάζ, ενώ ο μάγειρας Πλυτάς Δημήτριος ένα γεύμα για δύο στο εστιατόριό του «Περί Τίνος».

Η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ ευχαριστεί και συγχαίρει ακόμη τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτές τους για την καταπληκτική τους δουλειά, καθώς επίσης και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

   

   

 


 

 

 

 

 

   

 


 

 

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here