Σε λειτουργία το σφαγείο της Άνδρου Τον Σεπτέμβριο του 2014 η νέα Περιφερειακή Αρχή παρέλαβε κλειστά τα περισσότερα σφαγεία των Κυκλάδων.

Σε λειτουργία το σφαγείο της Άνδρου

Τον Σεπτέμβριο του 2014 η νέα Περιφερειακή Αρχή παρέλαβε κλειστά τα περισσότερα σφαγεία των Κυκλάδων. Η συνεχής προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής για εκσυγχρονισμό και λειτουργία των σφαγειοτεχνικών υποδομών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής Νομοθεσίας, καθώς επίσης και η αγαστή συνεργασία της Περιφέρειας με τους Δήμους οδήγησε στη σημερινή λειτουργία όλων των υφιστάμενων σφαγείων.  Η αδιάκοπη λειτουργία τους διασφαλίζεται είτε με παρατάσεις, που δίνονται από την Περιφερειακή Αρχή, εφόσον οι Δήμοι αποδεικνύουν την πρόοδο των εργασιών , είτε με την ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται για την πλήρη αδειοδότηση και νομιμοποίησή τους.

Μετά τη Νάξο, την Τήνο και τη Μύκονο, σειρά έχει η Άνδρος, το σφαγείο της οποίας λειτουργεί πλέον από σήμερα όπως απαιτούν οι διεθνείς προδιαγραφές τεχνικών υποδομών, ενώ πολύ κοντά στη διαδικασία έναρξης αδειοδότησης βρίσκονται τα σφαγεία στα νησιά Κέα, Αμοργός, Κύθνος και Σίφνος, αφού ολοκληρώσουν το φυσικό αντικείμενο του έργου των σφαγειοτεχνικών εγκαταστάσεων.

 

 

 

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here