Σύρος, Οροφογραφία, σαπούνι , ΦΥΣΙΣ

Σύρος: Οροφογραφία…σαπούνι

Τα Συριανά φυτικά καλλυντικά ΦΥΣΙΣ υποδέχονται το 2016 παρουσιάζοντας μια νέα οροφογραφία για τη συσκευασία στο παραδοσιακό σαπούνι  ελαιολάδου  “λουκούμι τριαντάφυλλο με αμύγδαλο”.

Η νέα οροφογραφία που παρουσιάζουμε είναι από την έπαυλη Βαφειαδάκη που βρίσκεται στην περιοχή “Χρούσσα” της Σύρου και χρονολογείται το 1870.

Έχοντας γνώμονα την καλλιτεχνική φύση του νησιού μας, το σαπούνι λουκούμι, μέσω της πολυτελούς συσκευασίας του, προβάλει τις περίτεχνα διακοσμημένες και μοναδικά ζωγραφισμένες οροφές των σπιτιών εκείνης της ένδοξης εποχής.

Κύριο χαρακτηριστικό του, το πλούσιο άρωμα του που προέρχεται από το παραδοσιακό λουκούμι τριαντάφυλλο, το οποίο σε συνδυασμό με κομματάκια αμυγδάλου προσφέρει ένα απαλό πίλινγκ στο σώμα και στο πρόσωπο. Βασικό και κύριο συστατικό του είναι το ελαιόλαδο, του οποίου οι εξαιρετικά θεραπευτικές ιδιότητες είναι γνωστές  και αξιοποιήσιμες από την αρχαιότητα.

Θα θέλαμε να τονίσουμε πως στόχος μας, παράλληλα με την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας, είναι να αναδείξουμε και τον υπέροχο πλούτο του τόπου μας.

orofografia

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here