Σαντορίνη: Ακόμη 3 συλλήψεις για οικοδομικές εργασίες

Σύλληψη και ενός μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο

Σαντορίνη: Ακόμη 3 συλλήψεις για οικοδομικές εργασίες

Στις 15-01-2016 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 40χρονος ημεδαπός και ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες σε οικόπεδο ιδιοκτησίας 36χρονου ημεδαπού, που επίσης συνελήφθη.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο 

Στις 15-01-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο από  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ενας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση σφράγισης επιχείρησης στη Ρόδο   

Στις 15-01-2016 το απόγευμα συνελήφθη στον Αρχάγγελο Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου ένας 47χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε καφενείο έχοντας παραβιάσει τη σφράγιση του και παράλληλα είχε προβεί στην εγκατάσταση και σύνδεση  ηλεκτρονικού υπολογιστή σε ιστοσελίδα στοιχημάτων.

Σύλληψη ημεδαπών για ναρκωτικά στη Ρόδο

Στις 15-01-2016 το βράδυ συνελήφθησαν στη πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 32χρονος και μια 21χρονη, ημεδαποί, γιατί ύστερα από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 38.5 γρ., το χρηματικό ποσό των 1,295 ευρώ και πλαστικές συσκευασίες με υπολείμματα ηρωίνης.

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Κω 

Στις 15-01-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στη Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 41χρονος υπήκοος Σενεγάλης, γιατί βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here