Βράβευση για το…ποδαρικό στο λιμάνι της Σύρου

artemis-brabeysh

Βράβευση για το…ποδαρικό στο λιμάνι της Σύρου

Την Παρασκευή (01-10-2016)το πρωί, έκανε την εμφάνισή του στο «φάρο» του λιμανιού της Σύρου, το πρώτο πλοίο της χρονιάς!

Πρόκειται για το επιβατικό πλοίο της Hellenic Seaways που πραγματοποιεί ενδοκυκλαδικά δρομολόγια, «ΑΡΤΕΜΙΣ», το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Λαύριο-Κέα-Κύθνος-Σύρος-Πάρος-Νάξος-Ίος-Φολέγανδρος-Κίμωλος-Μήλος.
Το πλοίο δεν έκανε μόνο…”ποδαρικό”, στην Σύρο άλλα και σε όλα τα Κυκλαδονήσια στα οποία δίνει μάχη και αγώνα σε καθημερινή βάση προκειμένου να κρατήσει ζωντανή την σύνδεση των Κυκλάδων.
Σήμερα, 6 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε μια όμορφη τελετή στο πλοίο ΑΡΤΕΜΙΣ, στην οποία ο Λιμενάρχης Σύρου, παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα με τον θυρέο του Κεντρικού Λιμεναρχείου στον πλοίαρχο, Στυλιανός Περιστεράκης και μαζί με τις ευχές του,  εξέφρασε την ελπίδα, το 2016 να είναι μια καλή χρονιά για την επιβατηγό ναυτιλία.Δεδομένου, ότι στην πρώτη προσέγγισή του στο λιμάνι της Σύρου, την πρώτη ημέρα του 2016, το πλοίο έπρεπε να αναχωρήσει άμεσα, η βράβευση πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Στην τελετή παρευρέθηκε επίσης, Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου κκ. Δωρόθεος Β,ο ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης, εκρώσοπος του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, του Ναυτικού, των Σωμάτων Ασφαλείας και του Λιμενικού Σώματος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αξιωματικοί, στελέχη του Λιμεναρχείου Σύρου και συγγενείς των ναυτικών μας.

Δείτε απόσπασμα από το Cyclades24.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here