Πλωτές αποβάθρες για τη διακίνηση των τουριστών

0

Πλωτές αποβάθρες για τη διακίνηση των τουριστών

Με ιδιαίτερες αξιώσεις η Μήλος προγραμματίζει να “χτυπήσει ” τα αμέσως επόμενα χρόνια την τουριστική αγορά , όχι μόνη της Ευρώπης αλλά και των ΗΠΑ και της Κίνας. Το φάσμα και η οικονομική επιφάνεια των τουριστών απαιτεί υψηλού επιπέδου προσφερόμενες υπηρεσίες . Μία από τις προσφερόμενες υπηρεσίες αναφέρεται από τον τρόπο επιβίβασης και αποβίβασης των τουριστών από τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια .

Την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου εκπρόσωποι της Νορβηγικής εταιρείας Sea Walk παρουσίασαν στον Δήμαρχο κ. Δαμουλάκη στα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου κυρίες Σοφία Βαμβακάρη και Σοφία Ψαθά-Γκαγκάκη , στον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κ. Βασίλη Καμακάρη και τους συμβούλους κκ. Λ.Κόμη ,Φρ. Ζούλια και Γ.Μαρτάκη και στον πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου Μήλου κ. Νίκο Ξενάκη και άλλους επαγγγελματίες της Μήλου την πλωτή αποβάθρα η οποία με ηλεκτρονικό μηχανισμό θα “γεφυρώνει” την παραλία με το κρουαζιερόπλοιο .΄Ετσι οι  τουρίστες θα διακινούνται πεζοί χωρίς να χρησιμοποιούνται οι λάντζες  του πλοίου που κάνουν δυσκολότερη την επιβίβαση και αποβίβαση στο πλοίο , πολλοί εκ’ τω οποίων είναι άτομα προχωρημένης ηλικίας .

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν οι Νορβηγοί ο αριθμός των τουριστών θα είναι πολλαπλάσιος εκείνων που σήμερα διακινούνται με τις λάντζες.

milosvoice

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here