Πιστός στο Πολιτιστικό και Κοινωνικό του πρόσωπο «ο Γέρος του Μωριά»

0
Πιστός στο Πολιτιστικό και Κοινωνικό πρόσωπο «ο Γέρος του Μοριά»

Πιστός στο Πολιτιστικό και Κοινωνικό του πρόσωπο «ο Γέρος του Μωριά»

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας για την νέα χρονιά ο Σύλλογος Πελοποννησίων Σύρου «Ο Γέρος του Μωριά», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Ερμής, όπου συγκεντρώθηκαν τα Μέλη και οι Φίλοι του Συλλόγου για να ανταλλάξουν τις ευχές τους για το καινούργιο χρόνο.

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων εφέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια από την ίδρυση του και όπως τόνισε ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Καλοφωλιάς είμαστε υπερήφανοι διπλά πρώτα για την καταγωγή μας και κατά επέκταση για όλους αυτούς τους ανθρώπους που οραματίστηκαν την δημιουργία του Συλλόγου – σε αυτούς που έβαλαν το πρώτο λιθαράκι, για την προσπάθεια την διαδρομή και την προσφορά τους , για την Ιστορία την Παράδοση και τον Πολιτισμό. Ενώ επίσης αναφέρθηκε για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά που αφήνει στην ιστορία ο Σύλλογος.

Με αυτήν την ιστορία και με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσει, την προσπάθεια του, ο Σύλλογός να έχει ζωντανή παρουσία στα Πολιτιστικά δρώμενα, με την χαρά όμως να αγκαλιάσουν τον Σύλλογο, νέοι άνθρωποι που κατάγονται από την Πελοπόννησο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σύλλογο είναι εγγεγραμμένα μέλη περίπου 180 Πελοποννήσιοι και φίλοι του συλλόγου.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο σύλλογος τίμησε για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τον Κώστα Αναγνωστόπουλο (φοιτητής του Πολυτεχνείου) που είναι γιος μέλους του Συλλόγου. Όπως είθισται στο πλαίσιο κοινωνικών παροχών πραγματοποιήθηκαν και σε δυο συλλόγους οικονομικές ενισχύσεις. Στην κατ’ οίκον Νοσηλεία και στους εθελοντές αιμοδότες της Σύρου.
Ως εκπρόσωπος του Δήμου χαιρετισμό απηύθυνε ο Δημήτρης Νταλαχάνης ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της εκκλησίας, φορέων και εκπρόσωποι άλλων πολιτιστικών συλλόγων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τσίπουρο και μεζέ

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here