Σύρος: “Μπλόκο” στο ασθενοφόρο…

Δεκάδες (για να μην πούμε εκατοντάδες) είναι οι φορές που έχουν ασχοληθεί με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Ερμούπολης με τα άναρχα παρκαρίσματα.

Δυστυχώς όμως, όχι μόνο δεν βλέπουμε να υπάρχει η παραμικρή βελτίωση στο θέμα αυτό, αλλά η κατάσταση όσο πάει γίνεται και χειρότερη, όπως θα δείτε στο παρακάτω περιστατικό που συνέβη χθες το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα, το ασθενοφόρο δέχθηκε κλήση για μεταφορά ασθενή από οικία που βρίσκεται εντός του πεζοδρομημένου τμήματος της πόλης και εισήλθε σ’ αυτόν όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όταν όμως επιχείρησε να εξέλθει από τον πεζόδρομο έπεσε σε… μπλόκο!

Τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα (αυτοκίνητο και μηχανές) είχαν αποκλείσει την είσοδο του πεζόδρομου, με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο να μην μπορεί να εξέλθει.

Τελικά, αγανακτισμένος ο οδηγός απ’ αυτήν την κατάσταση, αναγκάστηκε να κατέβει από το ασθενοφόρο και με την βοήθεια άλλω ανθρώπων που ήταν μάρτυρες του περιστατικού άρχισε να απομακρύνει τα σταθμευμένα μηχανάκια για να μπορέσει να περάσει!

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά και διάφορα, να γίνουμε δυσάρεστοι σε κάποιους, ωστόσο θα αρκεστούμε σ’ ένα απλό ερώτημα που αποτελεί τροφή για σκέψη για όλους μας, μπας και επιτέλους βάλουμε μυαλό κάποια στιγμή…

Τι θα γινόταν αν το ασθενοφόρο μετέφερε κάποιο εξαιρετικά επείγον περιστατικό και έμπαινε σε κίνδυνο η ζωή του ασθενή;;;

Ποιος θα είχε τότε την ευθύνη;;;

paranomo-parkarisma-asthenoforo1 paranomo-parkarisma-asthenoforo2

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here