Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Alpha σας προτείνει…

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Alpha σας προτείνει…

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Alpha φροντίζει για τα επόμενα βήματά σας τόσο στην ακαδημαϊκή μόρφωση όσο και στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Η επιλογή σπουδών είναι ίσως η πρώτη και σημαντικότερη απόφαση που καλείστε να πάρετε για το μέλλον σας και αποτελεί επένδυση σε χρόνο και προσπάθεια. Για το λόγο αυτό, πρέπει να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας θα σας αποφέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Όπως πάντα, με συνέπεια και  υπευθυνότητα, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Alpha σας προτείνει τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Αμερικανικού πανεπιστημίου Hellenic American University, τα οποία προσφέρονται μέσω του Hellenic American College στην Αθήνα.

Το Hellenic American College προσφέρει τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Hellenic American University στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα. Με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι σπουδαστές λαμβάνουν το πτυχίο τους απευθείας από το Hellenic American University.

Το Hellenic American University είναι πιστοποιημένο από την Επιτροπή Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της Ένωσης Σχολείων και Κολλεγίων της Νέας Αγγλίας των ΗΠΑ (NEASC). Το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ αναγνωρίζει το NEASC ως «μια αξιόπιστη αρχή αναγνώρισης της ποιότητας των εκπαιδευτικών υπηρεσιών των ιδρυμάτων που πιστοποιεί».

Για τα ακαδημαϊκά προγράμματα του Hellenic American University, πατήστε εδώ.

Καθώς τα μαθήματα και η επικοινωνία μεταξύ φοιτητών και Κολλεγίου διεξάγονται αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα, το Κέντρο μας οργανώνει ειδικά τμήματα προετοιμασίας ακαδημαϊκών Αγγλικών ώστε ως φοιτητής να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις που έχει η φοίτηση στο Hellenic American College.

Σας περιμένουμε στα γραφεία του Κέντρου μας (Φολεγάνδρου 17, Σύρος) για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά σχετικά με τα προγράμματα σπουδών και τη διαδικασία εισαγωγής, καθώς και να σας βοηθήσουμε να συντάξετε την αίτηση εγγραφής σας και τον συνοδευτικό φάκελο.

Εγγραφές έως τις 31/1/2016 στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ‘ ALPHA – Βουτσίνος ‘ στο 2281086844

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here