Μία νίκη και μία ήττα για τον Φοίνικα στη Νάξο

Με την ίδια ακριβώς σύνθεση η συριανή ομάδα ηττήθηκε σε επίπεδο νεανίδων από τον Πανναξιακό και κέρδισε στις γυναίκες τον Ζευς Φιλωτίου

0

Μία νίκη και μία ήττα για τον Φοίνικα στη Νάξο

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των αγωνιστικών τμημάτων του Φοίνικα στα δύο παιχνίδια που έδωσε στη Νάξο το διήμερο Παρασκευή-Σάββατο.

Οι νεανίδες γνώρισαν την ήττα με 3-0 σετ από την ομάδα του Πανναξιακού το βράδυ της Παρασκευής, ενώ την επόμενη μέρα οι γυναίκες επικράτησαν με το ίδιο σκορ του Ζευς Φιλωτίου.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί πως η σύνθεση της συριανής ομάδας ήταν ακριβώς η ίδια και στα δύο ματς και μάλιστα οι περισσότερες αθλήτριες είναι αρκετά μικρές ακόμα και για την κατηγορία των νεανίδων (γεννημένες 2000-2001 ενώ στην κατηγορία μπορούν να αγωνιστούν γεννημένες το 1997!).

Η ομάδα του Πανναξιακού χρειάζεται απλά νίκη με οποιοδήποτε σκορ απέναντι στον ΑΣΕ Νεωρίου την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Πανναξιακός – Φοίνικας (νεανίδες) 3-0

Τα σετ: 25-23, 25-15, 25-11

Πανναξιακός: Γεροντή, Βασιλάκη, Ζαζάνη, Αναγνώστου Β., Παντελιά, Αναγνώστου Ε., Βόμβα, Ρώτα, Βαθρακοκοίλη

Φοίνικας: Φωτεινιά, Ξαγοράρη Κ., Βαρθαλίτου, Χαλβατζή-Δεριζιώτη, Κολσούζογλου, Ξαγοράρη Β., Γιαλόγλου (λ), Ξαγοράρη Π., Ρωμανού

Ζευς Φιλωτίου-Φοίνικας (γυναίκες) 0-3

Τα σετ: 15-25, 20-25, 15-25

Ζευς Φιλωτίου: Στεργίου, Βασιλάκη, Καλαβρού, Καπαρέλη, Τσακωνιάτη Χ., Χάλκου, Τσακωνιάτη Δ. (λ), Δέτση, Μανιού, Ψάρρα

Φοίνικας: Φωτεινιά, Ξαγοράρη Κ., Βαρθαλίτου, Χαλβατζή-Δεριζιώτη, Κολσούζογλου, Ξαγοράρη Β., Γιαλόγλου (λ), Ξαγοράρη Π.

foinikas-zeus-filwtiou-gynaikes