Η Σύρος έδωσε δυναμικό παρών στην Bridal Expo

0

Η Σύρος έδωσε δυναμικό παρών στην Bridal Expo

Δυναμικό «παρών» δίνει η Σύρος στην έκθεση Bridal Expo, μια μοναδική διοργάνωση για το γάμο και τη βάφτιση, που πραγματοποιείται από το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 έως και σήμερα, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια της Αθήνας, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης συμμετέχει για πρώτη φορά ως χορηγός της έκθεσης με δικό του περίπτερο, στην ενότητα Greece Wedding Destination – Γάμος σε νησί και Γαμήλιο Ταξίδι, στο πλαίσιο της προβολής και της ανάδειξης του νησιού μας ως ελκυστικού τόπου προορισμού και συγκεκριμένα ως προορισμού για θεματικό τουρισμό που αφορά στον γάμο, αποσπώντας θετικά σχόλια τόσο για την υψηλή αισθητική του περιπτέρου, όσο και για την ενεργό συμμετοχή πολλών επιχειρηματιών του χώρου.

 

Μουσική Κάλυψη – Dj Γάμου, Dj Για Πάρτι, Dj Βάπτισης

Τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού, κας Έλενας Κουντουρά, στόχο της οποίας αποτελεί η περαιτέρω ανάπτυξη της ενότητας Greece Wedding Destination, προωθώντας την σε Εκθέσεις του εξωτερικού.

Στη διάρκεια του τριημέρου πλήθος κόσμου έχει ήδη επισκεφτεί την Bridal Expo, ενώ παράλληλα έκθεση πλαισιώνεται από πάρτι και φαντασμαγορικές επιδείξεις της Bridal Fashion Week, καθιστώντας την ως το ωραιότερο γαμήλιο fashion event της Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτυχημένη παρουσία του νησιού μας είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής συνεργασίας των συμμετεχόντων, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τον επαγγελματισμό και την στήριξή τους στη συλλογική μας προσπάθεια για την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου. Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν είναι:

 1. Ξενοδοχείο «Φάρος»
 2. «Ανεμόμυλος»
 3. «Dreams Art»
 4. «Syros Weddings»
 5. «Plaza»
 6. «Maistrali Events»
 7. «Art Industry»
 8. «Wedding to be in Syros»
 9. «La fète»
 10. Περιοδικό «Πανόραμα» του Βαγγέλη Περρή
 11. ENDLESS BLUE from Syros – πολυτελείς κατοικίες

Ιδιαίτερα δε ευχαριστούμε τα Λουκουμοποιεία της κας Ντίνας Συκουτρή και του κ. Αντώνη Λειβαδάρα, όπως και το κατάστημα παραδοσιακών προϊόντων του κ. Κώστα Πρέκα, για τα προϊόντα που προσέφεραν για το περίπτερο της Σύρου.

Οφείλουμε, τέλος,  ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τη διοργανώτρια εταιρεία «STALEXPO», και κυρίως προς την κα Ασπασία Κόντου και την κα Αλεξάνδρα Σταματίου, οι οποίες ως Συριανές προσέφεραν τα μέγιστα στη διοργάνωση, αναδεικνύοντας το νησί μας ακόμη περισσότερο.

Ευελπιστούμε πως, με συντονισμένες προσπάθειες, μεθοδικές δράσεις και δυναμική συμμετοχή σε ανάλογης ποιότητας και εύρους εκθέσεις, η Σύρος θα είναι σε θέση να διεισδύσει στις νέες αναδυόμενες αγορές και στα σύγχρονα τουριστικά προϊόντα και να αποτελέσει μια υπολογίσιμη δύναμη στον τομέα του Τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here