“Μόλις χώρισα” από τον Αρχίλοχο Πάρου

Η Θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πάρου «Αρχίλοχος» θα παρουσιάσει την κωμωδία βασισμένη στο θεατρικό έργο του Βασίλη Μυριανθόπουλου

0

“Μόλις χώρισα” από τον Αρχίλοχο Πάρου

Η Θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πάρου «Αρχίλοχος» θα παρουσιάσει την κωμωδία βασισμένη στο θεατρικό έργο του Βασίλη Μυριανθόπουλου «Μόλις Χώρισα».
Η πρεμιέρα θα είναι το Σάββατο 30 Ιανουαρίου και ώρα 20:00. Παραστάσεις θα δοθούν 30 – 31 Ιανουαρίου και 6 – 7 Φεβρουαρίου.
Τους ρόλους ερμηνεύουν: Χάρης Αργυρός Γιάννης Γράβαρης Πόλυ Ζουμή Βούλα Κρητικού Γαρυφαλιά Κονταράτου Αντώνης Κορνάρος Έντισον Μπρέγου Γωγώ Σωτηράκου Ελένη Φωκιανού. Σκηνοθεσία Γιώργος Γεμελιάρης – Βοηθός σκηνοθέτη Αδελαϊς Αράπογλου Ενδυματολογια – Σκηνογραφία Ζάνα Κοντομανώλ – Hair Stylist Δημήτρης Μακράς – Ήχος- Φώτα Μανώλης Κουταλίδης Διασκευή Ελένη Λατσού – Φώτα Μανώλης Κουταλίδης – Κατασκευές Γιάννης Κυριαζάνος.
Μία παράσταση με μήνυμα… στον τηλεφωνητή. Η επιτυχημένη θεατρική παράσταση έρχεται στον Αρχίλοχο!
Η Ηλέκτρα είναι μια συνηθισμένη γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Μέχρι τη στιγμή που συνέβη το “μοιραίο”, δεν είχε καμμία καρμική σχέση με την τραγικότητα που τυλίγει το όνομά της. Η μόνη σχέση που είχε ήταν με τον Πέτρο.
Την ημέρα των γενεθλίων της και ενώ οι φίλοι της ετοίμαζαν πάρτι-έκπληξη, ήρθε και χτύπησε την πόρτα της το κακό. Με ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή, ο Πέτρος της ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν.
Το μήνυμα το ακούν όλοι οι φίλοι της εκτός από την ίδια, που λείπει. Αποφασίζουν να της κρύψουν το συμβάν για να γιορτάσουν πρώτα τα γενέθλιά της.
‘Ετσι, ξεκινούν και όλες οι παρεξηγήσεις της Ηλέκτρας με τους φίλους της: τη Μαίρη και τον Δημήτρη, την Λου, τον Τάσο και την μαμά της. Την κατάσταση περιπλέκουν ένας Ισπανός, ο Βίτορ, τυχαία γνωριμία της Λου, μια ακάλεστη τάπεργουμαν, η Τιτίκα Καρλατήρα.
Και μέσα στον γενικό χαμό τι σχέση έχει ο Κινκγ Κονγκ με τις σκύλες της Λυσσας; Με τις επιδείξεις τάπερ και τις Zanax; Τα ισπανικά και τον ‘Αγιο Πέτρο; Καμία; Πόσο γελιόμαστε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here