Συνάντηση αντιπροσωπείας του Άρη Σύρου με τον δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης

Ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα του συλλόγου και του μπάσκετ γενικότερα στο νησί

0

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Άρη Σύρου με τον δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Γιώργο Μαραγκό είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος του Άρη Σύρου Αντώνης Βαρθαλίτης και ο υπεύθυνος των Παλαιμάχων Άρη Σύρου Λευτέρης Λαζαρίνος.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές να συζητούν για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και το άθλημα του μπάσκετ στο νησί μας γενικότερα.

Ο κ. Μαραγκός τους ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την Α’ κλειστή αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου (σύμβαση με Περιφέρεια για μελέτη στατικής επάρκειας), τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή έχει την πρόθεση να αποκαταστήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο γήπεδο.

Οι εκπρόσωποι του Άρη και των Παλαιμάχων τον ενημέρωσαν για την ευρύτερη λειτουργία της ομάδας, τις ακαδημίες, αλλά και το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο του τμήματος των Παλαιμάχων, κάνοντας συζήτηση για τις μελλοντικές τους δράσεις στον τομέα αυτό.

Ο δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει σε όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν, αν και οι εποχές είναι πολύ δύσκολες, ενώ κατόπιν προτροπής των ανθρώπων του Άρη θα δώσει το παρών σε προπονήσεις του συλλόγου για να δει από κοντά την προσπάθεια που γίνεται.

Παράλληλα, του έγινε η πρόταση στο επόμενο φιλανθρωπικό παιχνίδι που θα διοργανώσουν οι Παλαίμαχοι να δώσει ενεργά το παρών, βάζοντας… φανέλα και παπούτσια και να αγωνιστεί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here