Κοινό κάλεσμα για την απεργία της 4ης Φεβρουαρίου από τους εργαζόμενους Πάρου-Αντιπάρου

ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ
ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 4Ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
 
Είναι κοινός τόπος πως τα νέα μέτρα που ετοιμάζονται να ψηφιστούν δε συνιστούν μεταρρύθμιση που θα σώσει την κοινωνική ασφάλιση, αλλά χαριστική βολή στην ήδη σακατεμένη κοινωνία. Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και φυσικά επιπλέον εισφορές.
Σίγουρα, όλοι πλέον έχουμε τις επιφυλάξεις μας για τις 24ωρες απεργίες, ως μορφή κινητοποίησης, όσον αφορά στο νόημα και την αποτελεσματικότητά τους. Όλοι έχουμε αναρωτηθεί: «Μήπως απλά τους χαρίζω τα λεφτά μου;». Αυτό όμως μπορεί να το απαντήσει με βεβαιότητα μόνο η ιστορία… Το  σίγουρο, συνάδελφοι και συμπολίτες, είναι πως, με το να μην κάνουμε τίποτα, τους έχουμε εκ των προτέρων χαρίσει τη μάχη, τη ζωή μας κι ακόμα  περισσότερο τη ζωή των παιδιών μας. Έχουμε παραδοθεί… Και το να ζεις παραδομένος δεν έχει ούτε νόημα, ούτε αποτελεσματικότητα! Πόσο μάλλον, όταν έχεις τη δύναμη να το αλλάξεις. Γιατί όταν είμαστε πολλοί κι είμαστε μαζί, έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τα πάντα!
 
Με πρωταρχικό κίνητρο, λοιπόν,  την από κοινού δράση, μαζί, σύσσωμοι οι Σύλλογοι Εργαζομένων Πάρου-Αντίπαρου καλούμε όλες τις παραγωγικές  και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου, την Πέμπτη 4 Φλεβάρη 2016, να δηλώσουμε την αντίδραση μας για τον κόσμο που μας ετοιμάζουν. 
Συμμετέχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση όχι μόνο για να διαδηλώσουμε ενάντια στα μέτρα, αλλά, προπάντων, για να συναντηθούμε! Να ενώσουμε τις φωνές μας, τις προσδοκίες μας, τους προβληματισμούς μας για αυτά που μας συμβαίνουν και για τις δράσεις εκείνες που θα μπορούσαν να τα αλλάξουν.
 
Συναντιόμαστε, γιατί, εδώ που έχουμε φτάσει, η μοναδική σωτηρία είναι αυτή για την οποία θα κάνουμε κάτι οι ίδιοι! 
 
Συμμετέχουμε μαζικά στην γενική απεργία  την Πέμπτη στις 4 Φλεβάρη!
 
Καλούμε τους Συλλόγους και όλους τους πολίτες της Πάρου σε προσυγκέντρωση στις 10:00 έξω από το Δημαρχείο. Θα ακολουθήσει πορεία με ώρα εκκίνησης στις 10:30 προς την Πλατεία «Μαντώ Μαυρογένους», όπου όλοι μαζί θα εκφράσουμε την αντίθεσή μας.   
 
Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάρου-Αντίπαρου «Π.Καλλιέρος»
Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Πάρου Αντιπάρου
Σύλλογος Εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α. Πάρου
ΕΛΜΕ Πάρου Αντιπάρου
loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here