Ζωντανό… ντεκόρ μέσα στη φάτνη στο Καστράκι Νάξου…

Έβαλαν ένα πρόβατο με δεμένα τα πόδια του και ένα άλογο ως ζωντανό ντεκόρ μέσα στη διακοσμητική φάτνη...

1

Παραμονές Χριστουγέννων ο κατά τα άλλα Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Πολιχνίου «Η Αγία Παρασκευή» έβαλε ένα πρόβατο με δεμένα και τα τέσσερα πόδια του και ένα άλογο ως ζωντανό ντεκόρ μέσα στη διακοσμητική φάτνη που κατασκεύασε στην περιοχή Καστράκι της Νάξου στο πνεύμα των ημερών.

Τα ζώα παραμένουν εκεί σε αυτήν την κατάσταση (το πρόβατο παστουρωμένο) στην άκρη του δρόμου μέχρι τώρα παρά το γεγονός ότι όχι μόνο αυτό είναι παράνομο, αλλά έχουν ενημερώσει τον πρόεδρο του συλλόγου τόσο η Ματίνα Ιωαννίδου που είναι πρόεδρος της Φιλοζωικής Νάξου, όσο και ο Γιάννης Ορφανός ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Προστασία Άγριας Ζωής Νάξου.

Οι υπεύθυνοι του «εξωραϊστικού» συλλόγου θεωρούν ότι τέτοιες πρωτοβουλίες, αυτού του είδους η μεταχείριση των ζώων είναι πράξεις πολιτισμού;

FatniKastrakiNaxou (1) FatniKastrakiNaxou (2) FatniKastrakiNaxou (3) FatniKastrakiNaxou (4) FatniKastrakiNaxou (6) FatniKastrakiNaxou (7)

Πηγή: www.zoosos.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καμαρώστε έναν Πολιτιστικό – Εξωραϊστικό Σύλλογο! Αντί να εκπολιτίσει και να καταργήσει το παστούρωμα, το ενισχύει και το προβάλλει ως πράξη αγάπης λόγω των ημερών.

    Αυτό δεν είναι πολιτισμός, είναι αναισθησία και κιτσαριό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here