Συγκέντρωση αλληλεγγύης υπέρ των προσφύγων στην Σίφνο

Πολύτιμη η προσφορά της Νάξου σε πρόσφυγες και μετανάστες!

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΦΝΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Με την ολοκλήρωση της συλλογής και αποστολής στη Μυτιλήνη ειδών ένδυσης και κλινοσκεπασμάτων για τους χειμαζόμενους πρόσφυγες συνανθρώπους μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου μας και με αγάπη και γενναιοδωρία πρόσφεραν τα συγκεκριμένα είδη.

Ευχαριστούμε επίσης:
-Το μέλος του Συλλόγου μας Γιούλα Ταρνάρη, την κα Φλώρα Αντ. Γεροντοπούλου και τον κ. Γιώργο Ι. Καργιό για τη βοήθειά τους σε θέματα διαδικαστικά
-Το μέλος του Συλλόγου μας Αντώνη Κάραβο για την παραχώρηση του χώρου όπου έγινε η συλλογή των ειδών
-Το μικροβιολογικό εργαστήρι του κ. Κλεινάκη και τον κ. Ιορδάνη Πολυχρόνη
-Το Σύλλογο της Μυτιλήνης «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο», που ανέλαβε να παραλάβει και να διανείμει τα προσφερόμενα είδη στους συνανθρώπους μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Top model της Victoria's Secret βάζουν "φωτιά" στη Μύκονο (βίντεο)

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει το Δ.Σ. του Συλλόγου μας:
-Στο Δήμο Σίφνου για την πολύτιμη υποστήριξη της κοινωνικής – ανθρωπιστικής δράσης με την κάλυψη δαπάνης για τη μεταφορά των ειδών από την Αθήνα στη Μυτιλήνη, καθώς και
-τη μεταφορική του κ. Γιάννη Καλογήρου (Boulis Trans Ε.Π.Ε.) για την επίσης εξαιρετική συνεισφορά του με τη δωρεάν μεταφορά των ειδών από τη Σίφνο στην Αθήνα.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης αυτής θα θέλαμε και εγγράφως να σας γνωρίσουμε ότι από τα είδη (ρούχα, τρόφιμα, σχολικά είδη, παιχνίδια κ.λ.π.) που τα προηγούμενα χρόνια είχαν συγκεντρωθεί στην Ιερά Μονή Φυρρογείων από την Ιερά Μονή Βρύσης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου (στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας των δυο φορέων «Προσφέρω = Αγαπώ») ένα μικρό μέρος διανεμήθηκε σε οικογένειες της Σίφνου, ενώ το μεγαλύτερο απεστάλη σε φορείς όπως «Η Κιβωτός Κόσμου», «Τα παιδικά Χωριά SOS», «To Χαμόγελο του Παιδιού» το «Ιμάτιο» και το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μήνυμα Δημάρχου Θήρας για το καταφύγιο ζώων

Θεωρώντας ότι αυτού του είδους οι προσπάθειες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχουν “διαφημιστικό” χαρακτήρα και ότι είναι υποχρέωση όλων μας να τις διαχειριζόμαστε διακριτικά και αθόρυβα, προβαίνουμε σε αυτή την ανακοίνωση αφενός για να απευθύνουμε το πιο μεγάλο “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” σε όλους όσους νιώθουμε την ανάγκη και αφετέρου γιατί πιστεύουμε ότι όλοι όσοι ανταποκρίθηκαν και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνέβαλαν στο αποτέλεσμα θα νιώσουν πραγματική χαρά μαθαίνοντας ότι η προσφορά τους «έπιασε τόπο!».

Ευχόμαστε η αγάπη και η ευαισθησία που δείξατε να «γυρίσει» στον καθένα ξεχωριστά με τον καλύτερο τρόπο: με υγεία, αγάπη, χαμόγελα και χαρές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Δήμος Κύθνου: Σύσταση για αυστηρή τήρηση μέτρων ατομικής προστασίας

Καλές Γιορτές!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Σ.Σ.

sifnos_prosfiges