Πρόστιμο 400 ευρώ στον Φοίνικα

Για το αντικείμενο που είχαν πετάξει στον Χιμένες στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ - Ανακοίνωση για το ευρωπαϊκό ματς της Τετάρτης

0

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 400 ευρώ τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή ο Φοίνικας, για το αντικείμενο που είχε εκτοξευθεί κατά του Χιμένες στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει η σχετική απόφαση:

O πρόεδρος του Μονομελούς  Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΣΑΠ Πέτρος Καραγκουνίδης εξέδωσε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1.Εγκαλούμενο ΤΑΑ: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
Δικάζοντας βάσει σχετικών εγγράφων (φύλλο αγώνα και έκθεση κομισάριου του αγώνα A.O.Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ στις 6 Δεκεμβρίου 2015 και λαμβάνοντας υπόψη τους ισχυρισμούς του  ΤΑΑ Α.Ο.Φοίνικα Σύρου που προβλήθηκαν εγγράφως και δη μέσω απολογητικού υπομνήματος, επιβάλλει στο εγκαλούμενο ΤΑΑ χρηματικό πρόστιμο τετρακοσίων ευρώ (400 €) για παράβαση των αρ. 1, 17 § 1, 2Α περ. β του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ.

 

Ανακοίνωση για το ευρωπαϊκό ματς της Τετάρτης

Αγαπητοί Φίλαθλοι

Την Τετάρτη 16/12 και ώρα 18:00 η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα της  VALEPA SASTAMALA ,στόν αγώνα ρεβάνς για  την πρόκριση στους 8 του Ευρωπαικού Κυπέλου CEV CUP.

(Τα εισιτήρια τιμώνται 10,00euro για τήν κάτω κερκίδα και 5,00euro για την επάνω κερκίδα.Προτεραιότητα στήν αγορά των εισιτηρίων θα έχουν ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2015-2016 οι οποίοι με την επίδειξη της κάρτας τους θα προμηθεύονται το εισιτήριο που αντιστοιχεί στήν ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, μέχρι μισή ώρα πρίν την έναρξη του αγώνα δλδ 17:30)

Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ,μέσω της πρωτοποριακής υπηρεσίας e-tickets,θα μπορείτε πολύ άνετα από τον υπολογιστή σας,από το tablet σας ή το smartphone σας να αγοράσετε το εισιτήριο τού ευρωπαικού αγώνα μέσω της πλατφόρμας ασφαλών συναλλαγών vivapayments.Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από 16/12/2015 καί ώρα 09:00

Την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων μπορείτε να την βρείτε,στο ειδικό banner στο website της ομάδας μας http://www.foinikasclub.gr

Επιπλέον Πληροφορίες:

Η διάθεση των εισιτηρίων  στό γήπεδο,θα ξεκινήσει στίς 17:00 και θα γίνεται από το διπλανό της εισόδου κιόσκι.

Οι μαθητές Δημοτικών σχολείων (έως 12 ετών)θα έχουν ελεύθερη είσοδο στον αγώνα με την απαραίτητη συνοδεία του γονέα ή κηδεμόνα τους στήν επάνω κερκίδα.

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here