«Μύρισε Στερεά Ελλάδα η Πρωτοπαπαδάκη»

Ξεκίνησαν χορεύοντας τέσσερα άτομα και κατά την πορεία από τα στενά έβγαιναν και άλλοι χορευτές για να καταλήξουν κοντά στο κατάστημα Κορνηλάκη.

0

Στις 23 Δεκεμβρίου 2015,το χορευτικό των Στερεοελλαδιτών Σύρου «Η ΡΟΥΛΕΛΗ» κατέπληξε τους παρευρισκόμενους με την παρουσία του στην οδό Πρωτοπαπαδάκη, στον Πεζόδρομο.

Υπέροχο το μπάσιμο του χορευτικού. Ξεκίνησαν χορεύοντας τέσσερα άτομα και κατά την πορεία από τα στενά έβγαιναν και άλλοι χορευτές για να καταλήξουν κοντά στο κατάστημα Κορνηλάκη. Πριν την έναρξη μέλος του Συλλόγου η κα. Κρόντη Μαρία αναφέρθηκε για την συμμετοχή του Συλλόγου στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης , ευχαρίστησε την Αντιδήμαρχο κ. Θωμαή Μενδρινού, τα μέλη που βοήθησαν σε αυτή την εκδήλωση καθώς επίσης και το δάσκαλο του Χορευτικού κ. Νίκο Σολάρη.

Μετά τα Στερεοελλαδίτικα κάλαντα την σκυτάλη πήρε το χορευτικό με χορούς από την Στερεά Ελλάδα . Χορεύτηκαν οι Χοροί : Χατζηχρήστος Μεγάρων ,Καλαματιανός ,Τσάμικος Μαλανδρίνου Φωκίδος , Καγκέλι Λιβανατέϊκο , Τσάμικο , Σουλτάνα και Καβοντορίτικος από την νότια Εύβοια.

Στο τέλος με το γνωστό τραγούδι Πω πω πω Μαρία έκλεισε η χορευτική παρουσία με την συμμετοχή του κόσμου. Ακολούθησε κέρασμα με πλούσια μεζεδάκια,κρασί και τσίπουρο.Το γλέντι φούντωσε και συνεχίστηκε με χορούς με την συμμετοχή των παρευρισκόμενων.

Συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο για αυτή τους την πρωτοβουλία που έδωσε ένα τόνο εορταστικό στο κέντρο της Ερμούπολης.Και του Χρόνου και πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες.

kerasma_protopapadaki stereoelladites stereoladites_protopapadaki.2JPG stereoladites_protopapadaki stereoladites_protopapadakisyros stereoladitesss stereoladitesss3 stereoleditess

protopapadaki_stereoladites

«Μύρισε Στερεά Ελλάδα η Πρωτοπαπαδάκη»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here