«Μυστική συνάντηση» Σταμάτης Κραουνάκης – Παναγιώτης Μάργαρης

Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής με απολύτως φυσικό ήχο, ένα ανατρεπτικό ρεσιτάλ του Παναγιώτη Μάργαρη και του Σταμάτη Κραουνάκη

0

«Μυστική συνάντηση» – Σταμάτης Κραουνάκης – Παναγιώτης Μάργαρης

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

στις 21.00

Θέατρο Απόλλων Σύρου

Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής με απολύτως φυσικό ήχο, ένα ανατρεπτικό ρεσιτάλ του Παναγιώτη Μάργαρη και του Σταμάτη Κραουνάκη για κλασική κιθάρα και φωνή, με τον Σταμάτη Κραουνάκη σε ρόλο ερμηνευτή.

Ένα κονσέρτο για δύο, όπου ο Σταμάτης Κραουνάκης με τη συνοδεία της κιθάρας  του κορυφαίου Έλληνα κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη, τραγουδάει με μοναδικό τρόπο, αγαπημένα δικά του τραγούδια αλλά και άλλων σημαντικών δημιουργών. Επίσης ακούγονται  σόλο κομμάτια από τον Παναγιώτη Μάργαρη, ο οποίος ερμηνεύει στην κιθάρα δικές του συνθέσεις καθώς και υπέροχες μουσικές των Ennio Morricone, Erik Satie, Enrique Granados, Rolling Stones, Sting, Queen κ.α.

Αφορμή για την ξεχωριστή αυτή συνεύρεση επί σκηνής των δύο δημιουργών, στάθηκε η συμμετοχή του Σταμάτη Κραουνάκη στο πρόσφατο άλμπουμ του Παναγιώτη Μάργαρη με τον τίτλο “Με τη μαγεία της κιθάρας” , όπου ερμήνευσε το ιστορικό τραγούδι του “Μαμά γερνάω” σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου, διασκευασμένο για φωνή και κιθάρα από τον Παναγιώτη Μάργαρη.

Τιμές εισιτηρίων:

Πλατεία 15€, Θεωρεία 17€, Εξώστης Α 12€, Εξώστης Β 10€

 

Προπώληση: Θέατρο Απόλλων, τηλ 22810-85192

Ticket Services

Εκδοτήριο : Πανεπιστημίου 39, Αθήνα (Στοά Πεζμαζόγλου)

Τηλεφωνικά: 210-7234567

Online: www.ticketservices.gr