Έφτασαν δύο υπερσύγχρονα Mini bus στην Σύρο

Στην ανανέωση του στόλου των οχημάτων της ,προχώρησε σήμερα το πρωί ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης. Δύο νέα mini bus ,προστέθηκε στο υπάρχον στόλο της αστικής συγκοινωνίας προσδοκώντας την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού που χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις του.
Λίγο πιο μικρά και ευέλικτα λεωφορεία σε σχέση με τα ήδη υπάρχοντα ,χωρητικότητας 50 ατόμων (23 καθημενους και 27 όρθιους) με μήκος 8 μέτρα. Τα δύο mini bus αφίχθησαν σήμερα το πρωί με το πλοίο Blue Star Paros, και παραλήφθηκαν από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.

Στο λιμάνι μετέβη ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Μάριος Βουτσίνος καθώς επίσης και η επιτροπή παραλαβής του Δήμου, προκειμένου να συνοδεύσουν τα δύο νέα λεωφορεία να εξέλθουν από το λιμάνι και να κάνουν μια μικρή γνωριμία με την Ερμούπολη.Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την περιοχή νησάκι όπου και βρέθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Μαραγκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τα Blue Star 1 και 2 στο πρωινό δρομολόγιο για Σύρο

Αφού ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες,καθώς τα δύο mini bus θα πρέπει να περάσουν από την επιτροπή παραλαβής ούτως ώστε να ελεγχθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και να μπορέσουν να πάρουν τις πινακίδες.

Αξίζει να αναφερθεί πως, κατά πάσα πιθανότητα τα μικρά λεωφορεία θα διατεθούν προς χρήση τους, το Πάσχα και τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε και αυξάνονται οι ανάγκες μετακίνησης.Τα δύο υπερσύγχρονα Τούρκικα λεωφορεία, μάρκας Karsan αγοράστηκαν  με πόρους του ΕΣΠΑ (280.000 euro)

 

mini_bus2

Έφτασαν δύο υπερσύγχρονα Mini bus στην Σύρο

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. αυτή ειναι η κατάντια των ελληνικών κυβερνήσεων που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα τα τελευταία (50) χρόνια ! απαξίωσαν εντελώς τις ελληνικές βιομηχανίες αμαξωμάτων και μάλιστα τελευταία και την Αμυντική ΕΛΒΟ που παρήγαγε και πολιτικά οχήματα πριν μία δεκαετία περίπου…Ο Δήμαρχος της Σύρου (και κάθε Δήμαρχος) καλά έπραξε και δεν εχει ευθύνη καμία γιατί δεν αγόρασε κάποιο αντίστοιχο ελληνικό αφού στην ουσία ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here