Άμεσα η πληρωμή των καθαριστριών δημοσίων σχολείων

Κι ο άγιος φοβέρα θέλει…Τη συγκεκριμένη παροιμία συνηθίζουμε να τη χρησιμοποιούμε όταν πετυχαίνουμε τους σκοπούς μας φοβερίζοντας τους άλλους , και απ ότι φαίνεται έπιασε τόπο το ρεπορτάζ μας…

Προς επίλυση φαίνεται, πως οδεύει το θέμα εξόφλησης των δεδουλευμένων των καθαριστριών δημοσίων σχολείων σε όλες τις Κυκλάδες ,όπως ενημέρωσε το Δ.Σ. του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Αναφορικά με την καθυστέρηση οφειλών προς τις σχολικές καθαρίστριες, το Δ.Σ./Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. αναγνωρίζει το δίκαιο των εργαζομένων και καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την άμεση δρομολόγηση κάθε ζητήματος μετά και τη χθεσινή συνάντηση της αντιπροσωπείας της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής καθαριστριών δημόσιων σχολείων με τον  Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ.Κουρουμπλή Παναγιώτη.

Οι εκπρόσωποι της επιτροπής εξέθεσαν στον υπουργό τα αιτήματά τους και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., κ.Μαυρουδή Άννα, στην επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό διαβεβαίωσε και κατέστη σαφές ότι στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή μηνός Ιουνίου 2014-15 και θα έχει δρομολογηθεί  η καταβολή α΄ δόσης Σεπτεμβρίου-Δεκέμβρη 2015-16 πριν τις εορτές, προς τις σχολικές επιτροπές.

Το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. σέβεται και στέκεται αλληλέγγυα, στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, σε κάθε εργαζόμενο που παρά την καθυστέρηση της πληρωμής και η οποία άμεσα θα διευθετηθεί, προσφέρει τις υπηρεσίες του αγόγγυστα και ποιοτικά, χωρίς να παρατηρηθεί καμία δυσλειτουργία στους χώρους εργασίας.

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here