Βρήκαμε τα ωραιότερα γούρια της αγοράς για το 2016

Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει... ευχηθείτε με ένα γούρι από το www.monadikospiti.gr

0

Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει… ευχηθείτε με ένα γούρι από το www.monadikospiti.gr

H νέα χρονιά είναι προ των πυλών και το www.monadikospiti.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα που εμπνέεται από την ελληνική -και όχι μόνο- παράδοση προτείνει για εσάς και τους δικούς όμορφα μοναδικά και ιδιαίτερα χειροποίητα γούρια και διακοσμητικά σε προσιτές τιμές!

Μιλώντας για παράδοση, το κατ’εξοχήν σύμβολο της Πρωτοχρονιάς είναι το ρόδι της αφθονίας, το οποίο το σπάει ο νοικοκύρης του σπιτιού για να γεμίσει με σποράκια το σπίτι άρα και με αφθονία την νgouri_rodiέα χρονιά.

Στο www.monadikospiti.gr έχουμε πολλά ρόδια όπως το μικρό κεραμικό ρόδι το οποίο είναι φυσικά χειροποίητο, ζωγραφισμένο στο χέρι.

 

 

kardia_gouri2Ένα άλλο ρόδι που μας αρέσει πολύ είναι το γούρι μας το οποίο είναι ματ, μπρονζε και βρίσκεται σε μια υπέροχη χειροποίητη συσκευασία!

 

 

 

Ένα άλλο γούρι που μας αρέσει πολύ είναι το σπίτι με την καρδιά γιατί όλοι αυτό αναζητούμε, αγάπη και θαλπωρή στο σπίτι μας! Εξαιρετική πρόταση και για δώρο στον εαυτό μας.

gouri_spiti

Τέλος υπάρχουν και τα πιο μικρά μας γούρια τα οποία είναι εξίσου όμορφα και ιδιαίτερα, αλλά σε ακόμα φιλική τιμή, στα €14, όπως το μικρό πεταλάκι το οποίο είναι επίχρυσο και βρίσκεται στο υπέροχο κόκκινο χειροποίητο επιχαντρωμένο κουτάκι του!

gouri_kokkino

Όποιο γούρι και αν διαλέξετε το σίγουρο είναι ότι θα δώσετε χαρά στο αγαπημένο σας πρόσωπο γιατί θα πάρει στα χέρια του κάτι πολύ όμορφο και ιδιαίτερο με την ζεστασιά που έχουν τα χειροποίητα αντικείμενα. Μόνο βιαστείτε, η Πρωτοχρονιά απέχει μόλις μερικές μέρες!

 

www.monadikospiti.gr

monadikospiti.gr_eidh_spitiou

 

Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει… ευχηθείτε με ένα γούρι από το www.monadikospiti.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here