Η νέα συλλογή των face a face 2016 στα Kois-Optics

Το κατάστημα με τα ωραιότερα γυαλιά ηλίου και οράσεως μας παρουσιάζει την νέα συλλογή των face a face 2016 στα Kois-Optics

0
Η νέα συλλογή των face a face 2016 στα Kois-Optics

Το κατάστημα με τα ωραιότερα γυαλιά ηλίου και οράσεως μας παρουσιάζει την νέα συλλογή των face a face 2016 στα Kois-Optics

Στον τόπο μας ακόμη και ο χειμώνας είναι ηλιόλουστος. Ένα ή και περισσότερα ζευγάρια γυαλιών ηλίου δεν είναι ποτέ περιττά για την συλλογή μας και αν ψάχνετε το ιδανικό για εσάς, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας είναι σίγουρο πως θα το βρείτε στα καταστήματα KOIS-OPTICS στη Σύρο, τα οποία στη συλλογή τους έχουν μερικά από τα αγαπημένα brands των facionistas.
Σίγουρα θα θέλετε να αποκτήσετε κάποιο από αυτά….
Για να πάρετε μια γεύση σας προτείνουμε τις νέες συλλογές των βραβευμένων χειροποίητων γυαλιών face a face έτσι όπως παρουσιάζονται στα Kois-Optics αυτή τη περίοδο.
Παράλληλα με την παρουσίαση, τα Kois-Optics και η διάσημη εταιρεία έδωσαν στα παιδιά την δυνατότητα να κατασκευάσουν τα δικά τους χειροποίητα γυαλιά, τα οποία τα χάρισαν στον Αη Βασίλη για να τα δώσει στα παιδάκια που τα χρειάζονται.

Η νέα συλλογή των face a face 2016 στα Kois-Optics

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here