Παρουσίαση Aegean Cuisine στην ομάδα του Φοίνικα

Ο πρόεδρος και στελέχη του Επιμελητηρίου παρουσίασαν στην ομάδα του Φοίνικα το δίκτυο Aegean Cuisine που είναι ο μεγάλος της χορηγός - Παρουσίαση έκπληξη του ύμνου του Φοίνικα

0

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 12:30μ.μ. στο Επιμελητήριο Κυκλάδων (κτίριο Πρασσακάκη) συνάντηση με την ομάδα Α1 βόλεϊ ανδρών ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ, όπου ο Πρόεδρος και στελέχη του Επιμελητηρίου παρουσίασαν στους παίκτες το δίκτυο Aegean Cuisine που είναι χορηγός της ομάδας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιπριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γ. Λεονταρίτης, ενώ μήνυμα έστειλε ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, κ. Γ. Μαραγκός, ο οποίος δε μπόρεσε να παραστεί εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Οι παίκτες ξεναγήθηκαν στους χώρους του Επιμελητηρίου, ενώ είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια «γεύση» από το νέο οπτικοακουστικό υλικό για τη γαστρονομία και τους παραγωγούς των Κυκλάδων με τη χρήση σύγχρονου 3D εξοπλισμού.

Στη συνέχεια μια έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους, καθώς το Επιμελητήριο έκανε την επίσημη παρουσίαση του Ύμνου του Φοίνικα.

Ο ύμνος είναι μια ευγενική προσφορά του φίλου της Σύρου και φίλαθλου του Φοίνικα, κ. Νίκου Ζεμπενίση, ο οποίος προχώρησε στη σύνθεσή του ύμνου μετά από σχετική πρόταση του συνεργάτη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Κώστα Βάλβη.

Για περισσότερες πληροφορίες για το δίκτυο Aegean Cuisine επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aegeancuisine.gr

Για τα βίντεο των παραγωγών στις Κυκλάδες επισκεφθείτε το κανάλι του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στο Youtube

Για το βίντεο «Γαστρονομία στις Κυκλάδες» επισκεφθείτε την Τουριστική Πύλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων www.ekyklades.gr