Εντυπωσιακή η προβολή της Σύρου, στην έκθεση τουρισμού World Travel Market στο Λονδίνο

Στη έκθεση τουρισμού World Travel Market στο Λονδίνο συμμετέχει η Σύρος

1

Στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market του Λονδίνου, στην οποία παίρνουν μέρος περισσότεροι από 9.000 εκθέτες, συμμετέχει η Σύρος.

Σε μια από τις κορυφαίες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως, την World Travel Market London 2015, παίρνει η Σύρος. Η έκθεση πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Excel London και άνοιξε τις πύλες της τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου, ενώ θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου. Η Σύρος, όπως και όλα τα υπόλοιπα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας, η οποία είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια της έκθεσης καθώς για πρώτη φορά η γνωστή πυραμίδα της εισόδου του εκθεσιακού κέντρου Excel ήταν ηλεκτρονικά ντυμένη με τη νέα ταυτότητα της Περιφέρειας.

Η «γιορτή ενημέρωσης» της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας ξεκίνησε στο Λονδίνο και θα διαρκέσει ολόκληρη την εβδομάδα.
Χιλιάδες ενδιαφερόμενοι από 186 χώρες αναμένεται να επισκεφθούν τα εκθεσιακά περίπτερα, όπου, μεταξύ άλλων, θα ενημερωθούν για τις παγκόσμιες τάσεις στο τουριστικό προϊόν, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν φόρουμ και ημερίδες για τα προβλήματα του κλάδου, τις νέες αγορές αλλά και την προβολή τουριστικών προορισμών.

Η έκθεση, η οποία είναι η μεγαλύτερη της Αγγλίας και έχει αξιολογηθεί ως η 2η μεγαλύτερη παγκοσμίως, κλείνει εφέτος 36 χρόνια λειτουργίας, στέλνει αισιόδοξα μηνύματα στην Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό, καθώς οι επισκέπτες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για την ηπειρωτική όσο και για τη νησιωτική χώρα.
Την νησί της Σύρου εκπροσωπεί ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Σύρου, επιχειρηματίας και μέλος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, κ. Γιώργος Βαρθαλίτης.
Αξίζει να αναφερθεί και θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων και ιδιαίτερα στο κ. Βαρθαλίτη, για την συμμετοχή τους στην έκθεση καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr τα έξοδα μετακίνησης – διαμονής της αποστολής στο Λονδίνο καλύπτονται από την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων καθώς επίσης και από τον κ.Βαρθαλίτη.

ekthesi_londino22 elthesiOlomndon

 

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here