Σύρος: Κλειστά εστιατόρια-καφετέριες στην απεργία της Πέμπτης

Με ομόφωνη απόφαση, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Επισιτισμού Εστιάσεως & Συναφών Επαγγελμάτων Σύρου «Τερψιχόρη» αποφάσισε την συμμετοχή του στην απεργία

0

Μαζικές διαστάσεις παίρνει η απεργιακή κινητοποίηση της προσεχούς Πέμπτης 12 Νοεμβρίου στη Σύρο.

Μετά τον δημόσιο τομέα όπου δεν θα λειτουργήσει τίποτα, στο “χορό” των κινητοποιήσεων μπαίνει σιγά-σιγά και ο ιδιωτικός τομέας.

Πριν από λίγο, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Επισιτισμού Εστιάσεως & Συναφών Επαγγελμάτων Σύρου «Τερψιχόρη» ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφασή του για συμμετοχή στην απεργία, κάτι που σημαίνει ότι την Πέμπτη θα παραμείνουν κλειστά εστιατόρια και καφετέριες.

Αναμένουμε να δούμε αν ανάλογη στάση θα κρατήσουν ο Εμπορικός Σύλλογος Σύρου και ο Σύλλογος Καταστημάτων Ιστορικού Κέντρου “Ερμής”, δηλώνοντας και αυτοί τη συμμετοχή των εμπορικών καταστημάτων στην απεργία, κάτι που θα σημαίνει ότι την Πέμπτη τα πάντα θα είναι κλειστά στο νησί!

Η σχετική ανακοίνωση της Τερψιχόρης:

Το Δ.Σ. του συλλόγου «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ» μετά από ομόφωνη απόφαση, καλεί όλα τα μέλη του, να στηρίξουν και να συμμετάσχουν στην Παννελαδική απεργία της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου 2015, που έχει εξαγγείλει η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε, με κλείσιμο των καταστημάτων τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ            ΠΛΥΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

loading...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here